Στο επίκεντρο ξανά η Σάνα Μάριν - Σάλος στη Φινλανδία με βίντεο από πάρτι της

Στο επίκεντρο ξανά η Σάνα Μάριν - Σάλος στη Φινλανδία με βίντεο από πάρτι της

Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο αρνητικής κρητικής για την προσωπική της ζωή, έπειτα από βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media να κάνει πάρτι με φίλους της, λόγω του ότι «δεν δείχνει υπευθυνότητα για μια χώρα σε κρίση».

Η Σάνα Μάριν είναι πρωθυπουργός της Φινλανδίας από το 2019 και μέχρι σήμερα οι «ροκ» εμφανίσεις της έχουν προκαλέσει πολλά θετικά, και σε κάποιες περιπτώσεις, διθυραμβικά σχόλια. Όμως, τα βίντεο που κυκλοφόρησαν από το πάρτι προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Ένας από αυτούς που σχολίασαν αρνητικά το γεγονός είναι παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής της χώρας, ο Αλέξι Βαλαβουόρι, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Αυτή είναι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν. Κάποιοι λένε ότι είναι κουλ… ίσως μεταξύ άλλων εφήβων. Αλλά υπεύθυνη ηγέτης για μια χώρα σε κρίση; Είναι μακράν η πιο ανίκανη πρωθυπουργός που είχαμε ποτέ. Δεν ξέρει τίποτα. Πάρε το δερμάτινο σου μπουφάν και παραιτήσου. Ευχαριστώ».

«Αυτό το βίντεο παρουσιάζει την πρωθυπουργό της Φινλανδίας Μάριν Σάνα (μελαχρινή με λευκό παντελόνι & μαύρο τοπ) σε ιδιωτικό πάρτι. Η Φινλανδία υποφέρει από υψηλές τιμές ρεκόρ ηλεκτρικής ενέργειας, έλλειψη υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματιών φροντίδας ηλικιωμένων και έτσι περνάει η ηγέτιδα μας τον χρόνο της!», έγραψε ένας άλλος Φινλανδός στο Twitter.

«Η έγκυρη πρωθυπουργός μας χορεύει, την τελευταία μέρα, τα κορίτσια θέλουν να διασκεδάσουν, δεν ψήνουν κουάκερ. Εθνικό χρέος: 134.300.130.518,10 ευρώ»,έγραψε μια γυναίκα από τη Φινλανδία, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε ότι οι φίλοι της ακούγονται στο βίντεο να φωνάζουν για κοκαΐνη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ