Σουμάχερ: Εκβίασαν την οικογένεια του - Συνελήφθησαν δύο άτομα

Σουμάχερ: Εκβίασαν την οικογένεια του - Συνελήφθησαν δύο άτομα

Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ έπεσε θύμα εκβιασμού από δύο άτομα, τα οποία πάντως συνελήφθησαν με βάση τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στη Γερμανία.

Οι δύο φερόμενοι εκβιαστές έχουν καταγωγή από το Βούπερταλ και προσπαθούσαν -άγνωστο ακόμη πώς ακριβώς- να αποσπάσουν εκατομμύρια ευρώ από την σύζυγο του Μίχαελ, Κορίνα.

Το θέμα έφερε στην επιφάνεια η εφημερίδα Bild, έχοντας και δηλώσεις εκπροσώπου της εισαγγελίας: "Διερευνούμε μία υπόθεση εκβιασμού εις βάρους μιας διασημότητας και έχουμε εκτελέσει τα σχετικά εντάλματα σύλληψης. Δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες προς το παρόν".

Η οικογένεια του Μίχαελ Σουμάχερ έχει βρεθεί αρκετές φορές στο προσκήνιο έπειτα από το ατύχημα του μεγάλου Γερμανού στο χειμερινό θέρετρο της Μιραμπέλ το 2013.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο επιχειρείται έναντι της οικογένειας του Μίχαελ. Το 2017 είχε καταδικαστεί με αναστολή για απόπειρα εκβιασμού της Κορίνα Σουμάχερ. Ο τότε 25χρονος άνδρας απειλούσε ότι θα σκότωνε τα παιδιά του Μίχαελ και της Κορίνα.

Το αστρονομικό ποσό για την θεραπεία του Σουμάχερ

Ο Μίκαελ Σουμάχχερ από το καλοκαίρι του 2014 που μεταφέρθηκε στην ειδικά διαμορφωμένη κλινική που εγκαταστάθηκε στο σπίτι του, στην Ελβετία, η γυναίκα του Κορίνα φροντίζει για την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα του.

Το κόστος της φροντίδας αυτής ανέρχεται σε 7 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica. Αυτός είναι ο λόγος, συνεχίζει το άρθρο, για τον οποίο η σύζυγος του Γερμανού πουλάει τον τελευταίο καιρό μια σειρά από περιουσιακά στοιχεία του Μίκαελ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ