Μίκαελ Σουμάχερ: Θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση -Για την αποκατάσταση του νευρικού του συστήματος

Μίκαελ Σουμάχερ: Θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση -Για την αποκατάσταση του νευρικού του συστήματος

Σε χειρουργική επέμβαση βλαστικών κυττάρων θα υποβληθεί ο θρύλος της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ από έναν παγκοσμίως γνωστό γιατρό, σε μια προσπάθεια αναγέννησης του νευρικού του συστήματος.

Ο 7 φορές πρωτηαθλητής της Formula 1 είχε ένα ατύχημα την ώρα που έκανε σκι πριν από 6,5 χρόνια και η φυσική του κατάσταση κρατείται σαν επτασφράγιστο μυστικό από τους δικούς του ανθρώπους. Ο Μίκαελ Σουμάχερ υπέστη ένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι το 2013, και σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, αναμένεται να υποβληθεί στην επέμβαση, την οποία θα πραγματοποιήσει η Γάλλος καθηγητής και καρδιολόγος Δρ. Φιλίπ Μενάς, τις επόμενες ημέρες.

Ο συγκεκριμένος γιατρός είναι παγκοσμίου φήμης πρωτοπόρος της ιατρικής και θεωρείται ότι είχε χειρουργήσει ξανά τον Μίκαελ Σουμάχερ τον περασμένο Σεπτέμβριο. Είναι πρωτοπόρος της τεχνικής εμβολιασμού βλαστικών κυττάρων σε κατεστραμμένο καρδιακό ιστό και τα αποτελέσματα έδειξαν πως είναι μια ασφαλής διαδικασία.

Πάσχει από ατροφία των μυών διότι είναι κλινήρης

Ο 51χρονος πρώην πρωταθλητής της Formula 1, θα υποβληθεί στην επέμβαση αυτή, για την αντικατάσταση των κατεστραμμένων κυττάρων με υγιή που έχουν συλλεχθεί από μυελό των οστών ή αίμα.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Contro Copertina, ο Μίκαελ Σουμάχερ έχει καταπονήσει σε υπερθετικό βαθμό τον οργανισμό του, επειδή βρίσκεται κλινήρης για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει υποστεί ατροφία μυών και πάσχει από οστεοπόρωση.

Παρόλο που η πορεία της υγείας του κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό, ο Ζαν Τοντ, πρώην διευθυντής της Ferrari, δήλωσε πέρυσι ότι πως Μίκαελ Σουμάχερ έχει σημειώσει πρόοδο και πως είναι σε θέση να παρακολουθεί αγώνες Formula 1 στην τηλεόραση.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ