Πούτιν: Όσα γίνονται στο Ντονμπάς δείχνουν πόσο σωστή ήταν η προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία

Πούτιν: Όσα γίνονται στο Ντονμπάς δείχνουν πόσο σωστή ήταν η προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία

Ο Ρώσος πρόεδρος πρόσθεσε ότι οι αντιρωσικές κυρώσεις δημιουργούν μεν πολλά προβλήματα, αλλά ανοίγουν και νέες ευκαιρίες.

Σε σύσκεψη για την κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη της Κριμαίας, ο Βλάντιμιρ Πούτιν μίλησε σχετικά με την προσάρτηση της, επισημαίνοντας πως «οι εξελίξεις τα τελευταία χρόνια απέδειξαν πόσο σωστή ήταν η απόφαση των πολιτών της Κριμαίας να ενωθούν με τη χώρα μας».

«Οι άνθρωποι στην Κριμαία και τη Σεβαστούπολη δεν πτοήθηκαν, συσπειρώθηκαν και κέρδισαν, έκαναν την ελεύθερη συνειδητή επιλογή τους να είναι μαζί με τη Ρωσία. Τα περασμένα χρόνια έδειξαν πειστικά πόσο σωστή και επίκαιρη ήταν αυτή η επιλογή. Αρκεί να δούμε τι συμβαίνει σήμερα στο Ντονμπάς», είπε ο Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος πρόσθεσε ότι οι αντιρωσικές κυρώσεις δημιουργούν μεν πολλά προβλήματα, αλλά ανοίγουν και νέες ευκαιρίες. «Οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν στη Ρωσία, φυσικά, δημιουργούν πολλά προβλήματα. Αλλά δεν δημιουργούν μόνο προβλήματα: μας ανοίγουν νέες ευκαιρίες».

Ακόμη, ανέφερε ότι οι μεγάλες ρωσικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζών που προηγουμένως φοβούνταν την επιβολή κυρώσεων, τώρα μπορούν να αρχίσουν να δραστηριοποιούνται στην Κριμαία. «Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να το κάνουν», είπε ο Πούτιν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ