Πόλεμος στο Ισραήλ: Ένοπλοι της Χαμάς επιχείρησαν να εισβάλουν από τη θάλασσα – “Εξουδετερώθηκαν” λέει ο IDF

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ένοπλοι της Χαμάς επιχείρησαν να εισβάλουν από τη θάλασσα – “Εξουδετερώθηκαν” λέει ο IDF

Τουλάχιστον 8 μέλη της Χαμάς επιχείρησαν να εισβάλουν από τη θάλασσα στην επικράτεια του Ισραήλ. Ο IDF αναφέρει ότι εξουδετερώθηκαν, ενώ τα ισραηλινά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τουλάχιστον 4 νεκρούς.

Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε ότι το Πολεμικό Ναυτικό επιτέθηκε στους άνδρες της Χαμάς καθώς «προσπάθησαν να διεισδύσουν στο ισραηλινό έδαφος στην περιοχή Ζικίμ μέσω της θάλασσας». Το Ζικίμ είναι ένα μικρό κιμπούτς στο Ισραήλ, ακριβώς βόρεια της Λωρίδας της Γάζας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του IDF, τα μέλη της Χαμάς προήλθαν από τη Γάζα και «εξουδετερώθηκαν» από το Ναυτικό του Ισραήλ, το οποίο τους εντόπισε.

Ισραηλινά ΜΜΕ αναφέρουν ότι τουλάχιστον 4 μέλη της Χαμάς σκοτώθηκαν, ενώ άγνωστο είναι αν οι υπόλοιποι έχουν συλληφθεί, ή έχουν διαφύγει και αναζητούνται.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν αναφορές στο Ισραήλ ότι διεξάγονται μάχες στην περιοχή Ζικίμ, όπου προσπάθησαν να εισβάλουν από τη θάλασσα τα μέλη της Χαμάς. Στην περιοχή ακούγεται ανταλλαγή πυροβολισμών και επιχειρούν ισραηλινά ελικόπτερα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ