Παραλήρημα Μπαχτσελί: Για την οικονομία στην Τουρκία φταίει το... Netflix

Την απάντηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τουρκική οικονομία «βρήκε» ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Σύμφωνα με τον εθνικιστή κυβερνητικό εταίρο του Ερντογάν, για το γεγονός ότι ο βασικός μισθός στην Τουρκία να έχει φτάσει περί τα 230 ευρώ και ο πληθωρισμός βρίσκεται στα ύψη φταίνε το... Netflix και οι ειδησεογραφικές εκπομπές.

Σε μια ομιλία τρικυμία εν κρανίω ο Μπαχτσελί κατηγόρησε ευθέως δημοσιογράφους αλλά και... ηθοποιούς πως με τις εικόνες που προβάλουν υποβαθμίζουν τη χώρα και δημιουργούν προβλήματα. Ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί και σε μερίδα ηθοποιών χαρακτηρίζοντάς τους τσαρλατάνους.

«Κάποιες σειρές, τηλεοπτικά προγράμματα επιδεικνύουν την πολυτέλεια και οι ειδήσεις μεταδίδουν την απαισιοδοξία. Αυτά μας ενοχλούν όλους. Από νωρίς τα ξημερώματα μέχρι αργά το βράδυ μιλούν για εντάσεις, για πόλωση και καβγάδες» ανέφερε μιλώντας σε συνεδρίαση του κόμματος, ενώ ενίσχυσε τις απόψεις τους αναφέροντας πως:

«Στο Netflix υπάρχουν σειρές γεμάτες με βρισιές και χαμηλού επιπέδου χιούμορ. Εχουν ξεπεράσει κάθε όριο οι σειρές με τσαρλατάνους δήθεν ηθοποιούς».

 Copyright © 2014 - 2022 YSTEROGRAFO NEWS