Οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο μετά την αλλαγή του χρόνου: Νεκρά σε τροχαίο δύο εγγόνια και οι παππούδες τους

Οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο μετά την αλλαγή του χρόνου: Νεκρά σε τροχαίο δύο εγγόνια και οι παππούδες τους

Με μελανά γράμματα γράφτηκε η πρώτη ημέρα του 2024 στην Κύπρο, που συγκλονίζεται από μια οικογενειακή τραγωδία μετά από φοβερό τροχαίο, στο οποίο έχασαν τις ζωές τους παππούς, γιαγιά και δύο εγγόνια εκ των οποίων το ένα ανήλικο μισή ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στο δρόμο Λεμεσού - Πλατρών. Νεκροί είναι ο 17χρονος Νικόλας Γεωργίου από τη Λεμεσό, η 27χρονη αδελφή του, Βαθούλα Γεωργίου 27 ετών, ο παππούς τους, Νικόλας Ζαβρού από το Λιμνάτι, 73 ετών και η γιαγιά τους Ευανθία Γεωργίου 74 ετών.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο σημείο ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Μάριος Χαραλάμπους, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν ημιφορτηγό, το οποίο οδηγούσε 47χρονος από τη Συρία με συνοδηγό τη 38χρονη σύζυγο του, συγκρούστηκε σε διασταύρωση ελεγχόμενη από φανάρια , κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με το όχημα των θυμάτων.

«Η συγκεκριμένη συμβολή ελέγχεται από φώτα τροχαίας και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται. Υπάρχει κάποια μαρτυρία η οποία αξιολογείται» ανέφερε ο κ. Χαραλάμπους.

Τα θύματα δεν φορούσαν ζώνες

Από τη σφοδρή σύγκρουση, η 27χρονη οδηγός, ο συνοδηγός παππούς της και οι επιβάτες, η γιαγιά και ο ανήλικος αδελφός της, που επέβαιναν στο μικρό αυτοκίνητο, βρήκαν ακαριαίο θάνατο. « Στο ένα ιδιωτικό όχημα επέβαιναν τέσσερα άτομα τα οποία απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε δυστυχώς ο θάνατος τους. Στο ημιφορτηγό επέβαινε ζεύγος αλλοδαπών, το οποίο τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λεμεσού. Ο οδηγός του διπλοκάμπινου υποβλήθηκε σε αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη» ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Τροχαίας Λεμεσού, εκ πρώτης όψεως τα θύματα δεν έφεραν ζώνες ασφαλείας. Όπως είπε «υπήρξε μία σφοδρή σύγκρουση, πιθανόν να υπήρχε αυξημένη ταχύτητα, είναι και αυτό αντικείμενο διερεύνησης. Όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται, υπάρχει μαρτυρία που αξιολογείται.»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι παππούς και γιαγιά διασκέδαζαν με τα παιδιά και τα εγγόνια τους σε σπίτι στη Λεμεσό και μετά την έλευση του νέου έτους, τα εγγόνια τους, τους μετέφεραν στο σπίτι τους.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ