Ο Πούτιν «τρολάρει» την Ευρώπη: Δεν φταίμε εμείς που αγοράζετε καυσόξυλα όπως στον Μεσαίωνα

Ο Πούτιν «τρολάρει» την Ευρώπη: Δεν φταίμε εμείς που αγοράζετε καυσόξυλα όπως στον Μεσαίωνα

Μετά τον Λευκορώσο ηγέτη Αλεξάντρ Λουκασένκο, ο οποίος έδωσε τις προηγούμενες ημέρες στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος να ειρωνεύεται τους Ευρωπαίους και να κόβει ξύλα για την Ευρώπη, για να την βοηθήσει «να μην πεθάνει από το κρύο» τον χειμώνα, σειρά πήρε ο Βλαντιμίρ Πούτιν για να «τρολάρει» την Γηραιά ήπειρο αναφορικά με την ενεργειακή κρίση.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της Ρωσικής Εβδομάδας Ενέργειας, «Moscow Energy Week, ο πρόεδρος της Ρωσίας δήλωσε πως «Δεν φταίει η Ρωσία που οι Ευρωπαίοι προμηθεύονται καυσόξυλα για τον χειμώνα, όπως στο Μεσαίωνα».

«Η Ρωσία είναι έτοιμη να αγοράσει ευρωπαϊκά προϊόντα, αλλά η Ευρώπη δεν είναι έτοιμη να πουλήσει», ανέφερε επίσης ο Πούτιν, σύμφωνα με το RT, επισημαίνοντας, μάλιστα, ότι «η ευρωπαϊκή ευημερία των τελευταίων δεκαετιών βασίστηκε στη συνεργασία με τη Ρωσία».

Στην ομιλία του στο ενεργειακό φόρουμ, ο Πούτιν είπε ότι η Ρωσία δεν έχει καμία σχέση με τις υψηλότερες τιμές ενέργειας στην Ευρώπη και κατηγόρησε την ΕΕ ότι προωθεί την πράσινη ενέργεια εις βάρος της ανάπτυξης του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ