Ο 19χρονος γιος του Πακιστανού μεγιστάνα ήταν τρομοκρατημένος για το ταξίδι με το υποβρύχιο στον Τιτανικό -Γιατί μπήκε

Ο 19χρονος γιος του Πακιστανού μεγιστάνα ήταν τρομοκρατημένος για το ταξίδι με το υποβρύχιο στον Τιτανικό -Γιατί μπήκε

Μια ακόμη συγκλονιστική ιστορία έρχεται στο «φως», στον απόηχο του θανάτου των πέντε επιβαινόντων στο υποβρύχιο «Τιτάν».

Ειδικότερα, τις ημέρες πριν το υποβρύχιο βυθιστεί στον ωκεανό στα ανοικτά των ακτών του Νιουφάουντλαντ του Καναδά, ο 19χρονος Suleman που συνόδευε τον δισεκατομμυριούχο πατέρα του Shahzada Dawood στην αποστολή, εξέφρασε δισταγμό για το αν θα πήγαινε, όπως δήλωσε η θεία του, Azmeh Dawood, σε συνέντευξή της την Πέμπτη (21/6) στο NBC News.

«Φοβισμένος ο 19χρονος για να κάνει το ταξίδι με το υποβρύχιο»

Η θεία του 19χρονου και μεγαλύτερη αδερφή του Shahzada ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Suleman είχε ενημερώσει άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος ότι «δεν έχει πολλή όρεξη» και ότι «νιώθει τρομοκρατημένος» να κάνει το ταξίδι με το συγκεκριμένο υποβρύχιο για να δει τα συντρίμμια του Τιτανικού.

Αλλά ο 19χρονος κατέληξε εν τέλει να επιβιβαστεί στο υποβρύχιο της OceanGate, επειδή το ταξίδι έπεσε στο Σαββατοκύριακο της Γιορτής του Πατέρα και ήθελε να ευχαριστήσει τον πατέρα του, ο οποίος ήταν παθιασμένος με τις ιστορίες του Τιτανικού, σύμφωνα με την Azmeh.

Την Πέμπτη (22/6) η Azmeh ήταν συντετριμμένη όταν η OceanGate, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την αποστολή του «Τιτάν», επιβεβαίωσε ότι και οι πέντε επιβάτες του σκάφους θεωρούνται νεκροί. Η αμερικανική Ακτοφυλακή δήλωσε ότι τα συντρίμμια στην περιοχή έρευνας ήταν συμβατά με μια «καταστροφική κατάρρευση».

«Σαν να έχω βρεθεί σε μια κακή ταινία», λέει η θεία του 19χρονου ο οποίος βρισκόταν στο υποβρύχιο

«Αισθάνομαι δυσπιστία», είπε η θεία του 19χρονου μιλώντας, εμφανώς συγκινημένη, στο NBC News. «Είναι μια εξωπραγματική κατάσταση». Οι τελευταίες τέσσερις ημέρες ήταν αγωνιώδεις για την Azmeh. Η μεγαλύτερη αδερφή του μεγιστάνα ήταν «κολλημένη» στην τηλεόραση και απελπισμένη για ενημερώσεις σχετικά με τον Suleman και τον Azmeh, και φοβούμενη τα χειρότερα.

«Αισθάνομαι σαν να έχω βρεθεί σε μια πολύ κακή ταινία, με αντίστροφη μέτρηση, αλλά δεν ήξερες σε τι μετράς αντίστροφα», ανέφερε στο ίδιο μέσο η θεία του 19χρονου. «Προσωπικά, μου είναι κάπως δύσκολο να αναπνεύσω σκεπτόμενη αυτούς. Δεν έχω ξαναζήσει τίποτα παρόμοιο», προσέθεσε.

«Ήταν ο μικρός μου αδελφός», είπε η Azmeh κλαίγοντας και όντας καταβεβλημένη από την κατάσταση. «Τον κράτησα στην αγκαλιά μου όταν γεννήθηκε».

Οι πέντε επιβάτες του υποβρυχίου

Υπενθυμίζεται ότι, μαζί με τον 48χρονο Shahzada Dawood, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της φιλανθρωπικής οργάνωσης Prince's Trust με έδρα τη Βρετανία και τον 19χρονο γιο του Suleman, βρίσκονταν στο υποβρύχιο και ο δισεκατομμυριούχος Hamish Harding, ο Stockton Rush, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της OceanGate Inc, της εταιρείας στην οποία ανήκει το «Titan», και o Paul Henri Nargeolet, επικεφαλής πολλών αποστολών στην τοποθεσία του Τιτανικού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ