Μαλιμπού: Άκαρπες οι έρευνες για τον εξαφανισμένο ετεροθαλή αδελφό της Τατιάνας Μπλάτνικ – Ψάχνουν με ελικόπτερο και σκύλους

Μαλιμπού: Άκαρπες οι έρευνες για τον εξαφανισμένο ετεροθαλή αδελφό της Τατιάνας Μπλάτνικ – Ψάχνουν με ελικόπτερο και σκύλους

Χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του ετεροθαλούς αδερφού της Τατιάνα Μπλάτνικ που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Μαλιμπού.

Ο 53χρονος Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ εθεάθη τελευταία φορά στο Μαλιμπού στη 1:10 π.μ. (τοπική ώρα) το Σάββατο, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες. Η δήλωση εξαφάνισης αναφέρει ότι "Ο Νεοϋορκέζος εθεάθη τελευταία φορά στην οδό Μέρφι στο Μαλιμπού" και εκφράζει έντονη ανησυχία για την κατάστασή του.

Ο Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ είναι ετεροθαλής αδερφός της Τατιάνας Μπλάτνικ και φέρει το όνομα του πατέρα του, ο οποίος είναι πατριός της Τατιάνας, σύμφωνα με πληροφορίες από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία περιγράφει τον 53χρονο ως λευκό άνδρα, ύψους 1,70 μ., με γκρίζα μαλλιά και πράσινα μάτια, βάρος 75 κιλά και ένα τατουάζ στον μηρό του. Την τελευταία φορά που εθεάθη, φορούσε μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι και ήταν ξυπόλυτος.

Εκτεταμένες έρευνες

Η περιοχή όπου εξαφανίστηκε είναι αγροτική με απότομες πλαγιές και χωρίς φωτισμό στους δρόμους τη νύχτα, σύμφωνα με την Daily Mail. Πάντως λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες εξαφάνισής του δεν έχουν γίνει γνωστές.

Ωστόσο, η υπηρεσία διάσωσης έκτακτης ανάγκης «Malibu Search & Rescue» δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από την εκτεταμένη έρευνα για τον αγνοούμενο.

Στην αναζήτηση του Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι, καθώς και ελικόπτερο.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ