Απίστευτο: Κατέρρευσε το έδαφος σε γήπεδο στις ΗΠΑ -Η στιγμή που ανοίγει η πελώρια τρύπα [βίντεο]
Φωτογραφία: Youtube

Απίστευτο: Κατέρρευσε το έδαφος σε γήπεδο στις ΗΠΑ -Η στιγμή που ανοίγει η πελώρια τρύπα [βίντεο]

Κάμερα κατέγραψε την τρομακτική στιγμή που κατέρρευσε το έδαφος σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ, αφήνοντας μια τεράστια τρύπα.

Ο γιγαντιαίος κρατήρας δημιουργήθηκε ξαφνικά το πρωί της Τετάρτης λόγω μιας «ανωμαλίας» κάτω από το Gordon Moore Park στο Ιλινόις των ΗΠΑ.

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά η τρύπα που δημιουργήθηκε κατάπιε ένα ολόκληρο φωτιστικό του σταδίου. Η καταβόθρα πιστεύεται ότι προκλήθηκε από τη μερική κατάρρευση ενός υπόγειου ορυχείου που λειτουργούσε και είχε επιφανειακή καθίζηση.

Η στιγμή που «άνοιξε» η πελώρια τρύπα στο γήπεδο

Ο Michael Haynes, ο διευθυντής του τμήματος πάρκων και αναψυχής της πόλης, δήλωσε στο συνεργαζόμενο με το CBS δίκτυο KMOV: «Ήταν σουρεαλιστικό. Κάτι σαν ταινία όπου το έδαφος απλά πέφτει κάτω από τα πόδια σου».

Ο Haynes δήλωσε: «Τα ορυχεία υπάρχουν εδώ και σε αυτή την περιοχή εδώ και δεκαετίες. Δεν έχει αναφερθεί ποτέ πριν, οπότε μου είπαν ότι είναι μια ανωμαλία. Θα περιμένουμε μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα».

Η συγκλονιστική στιγμή που άνοιξε η καταβόθρα καταγράφηκε από κάμερα παρακολούθησης. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα φαίνεται η τρύπα να ανοίγει καθώς το έδαφος απομακρύνεται κατακόρυφα.

Ευτυχώς κανείς δεν βρίσκονταν στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ