ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Κατέρρευσε ξαφνικά πολυκατοικία στο Μαϊάμι -Φόβοι για νεκρούς [βίντεο]

Μια επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη μετά την μερική κατάρρευση μιας πολυκατοικίας στο Μαϊάμι Μπιτς, τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ υπάρχουν φόβοι για νεκρούς.

Το κτίριο, μια πολυκατοικία 12 ορόφων, που ονομάζεται Champlain Towers South κοντά στην 88η οδό και την Κόλις Άβενιου, στο Μαϊάμι Μπιτς της Φλόριντα, κατέρρευσε εν μέρει, επιβεβαίωσε η πυροσβεστική.

 

Οι σοκαριστικές εικόνες και βίντεο δείχνουν τεράστιους σωρούς από συντρίμμια. Η πυροσβεστική επιβεβαίωσε ότι πάνω από 80 μονάδες, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών ομάδων διάσωσης, βρίσκονται στη σκηνή. «Βρισκόμαστε σε σκηνή μερικής κατάρρευσης κτιρίου» αναφέρει η δήλωση.

 

Προς το παρόν παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι της κατάρρευσης.

Οι Αρχές δεν έχουν ακόμη δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με πιθανά θύματα καθώς είναι σε εξέλιξη οι διαδικασία εντοπισμού τυχόν επιζώντων.

Ο δημοσιογράφος Τζόελ Φράνκο ισχυρίστηκε πως το τμήμα διάσωσης κατάφερε να σώσει μερικούς ανθρώπους από το μερικώς κατεστραμμένα συγκρότημα. Όπως τουίταρε: «Το MDFR [Miami-Dade Fire Rescue Department σώζει ανθρώπους από το μπαλκόνι».

Σύμφωνα με το Miami Real Estate Trends, το Champlain Towers South, το οποίο χτίστηκε το 1981, είναι ένα σύγχρονο συγκρότημα διαμερισμάτων που αποτελείται από 136 κατοικίες σε 12 ορόφους.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS