Bloomberg: ΗΠΑ και Ευρώπη πιέζουν το Ισραήλ να καθυστερήσει τη χερσαία επίθεση, για να απομακρυνθούν οι όμηροι

Bloomberg: ΗΠΑ και Ευρώπη πιέζουν το Ισραήλ να καθυστερήσει τη χερσαία επίθεση, για να απομακρυνθούν οι όμηροι

Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη πιέζουν το Ισραήλ να καθυστερήσει την εισβολή στη Γάζα για να απομακρυνθούν οι όμηροι, σύμφωνα με ρεπορτάζ.

Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Ευρώπης πιέζουν το Ισραήλ να καθυστερήσει την χερσαία εισβολή του στη Γάζα για να κερδίσει χρόνο για τις μυστικές συνομιλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη μέσω του Κατάρ για την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς, σύμφωνα με ρεπορτάζ.

Οι διαπραγματεύσεις με τη Χαμάς μέσω του Κατάρ είναι λεπτές και μπορεί να αποτύχουν, ανέφερε την Παρασκευή το Bloomberg, επικαλούμενο πηγές του.

Bloomberg: Η Χαμάς μπορεί να συμφωνήσει να απελευθερώσει κάποιους αμάχους

Οι πηγές δήλωσαν στο πρακτορείο ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι η Χαμάς μπορεί να συμφωνήσει να απελευθερώσει τουλάχιστον ορισμένους από τους άμαχους ομήρους της χωρίς να απαιτήσει από το Ισραήλ να απελευθερώσει κρατούμενους σε αντάλλαγμα.

Το Ισραήλ συμφώνησε υπό την πίεση των ΗΠΑ να αναστείλει μια μαζική στρατιωτική επιχείρηση, είπαν.

Εξάλλου, η Χαμάς απελευθέρωσε νωρίτερα δύο ομήρους, μητέρα και κόρη, για πρώτη φορά από τότε που εξαπέλυσε την επίθεση στο Ισραήλ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ