ΗΠΑ: Ο μεγαλύτερος δότης σπέρματος θα πάρει σύνταξη έπειτα από 165 παιδιά

ΗΠΑ: Ο μεγαλύτερος δότης σπέρματος θα πάρει σύνταξη έπειτα από 165 παιδιά

Ο Άρι Νέιτζελ, ο άνδρας που θεωρείται ο μεγαλύτερος δότης σπέρματος και ακούει στο παρατσούκλι «Sperminator», καλωσόρισε το 165ο παιδί από μια γυναίκα στο Κονέκτικατ, λίγο πριν από την Ημέρα του Πατέρα, και σε μια συγκλονιστική ανακοίνωση αποκάλυψε ότι, μόλις κλείσει τα πενήντα, θα αποσυρθεί από τη… δουλειά να δωρίζει το σπέρμα του! Σε ένα χρόνο, δηλαδή, αφού τον Αύγουστο κλείνει τα σαράντα εννιά.

«Θα σταματήσω όταν γίνω πενήντα. Σωματικά, μπορώ να συνεχίσω, αλλά υπάρχουν αυξημένοι κίνδυνοι για ασθένειες όπως ο αυτισμός και δεν θέλω να συμβεί» εξήγησε μέσω μηνύματος στη «The Post», από ένα κρουαζιερόπλοιο στις Μπαχάμες, όπου έκανε διακοπές με τον πρώτο του γιο, τον 20χρονο Τάιλερ, και το παιδί Νο33, την 7χρονη Τοπάζ.

Για την ώρα, ο… παραγωγικός καθηγητής μαθηματικών του Kingsborough Community College γιορτάζει τον ερχομό του τελευταίου του παιδιού. Είναι «το τέταρτο αυτής της μαμάς μαζί μου» εξήγησε με περηφάνια, προσθέτοντας: «Έχω αφήσει δέκα γυναίκες έγκυες αυτήν τη στιγμή στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Ασία, στην Αφρική και στην Ευρώπη… Τα παιδιά μου σε Ζιμπάμπουε και Λονγκ Άιλαντ γεννιούνται τον Ιούλιο, στο Ισραήλ και το Κουίνς τον Αύγουστο, ενώ έχω και μια ετοιμόγεννη Γαλλίδα».

Ο Νέιτζελ παραδίδει σπέρμα σε μία ή δύο επίδοξες μητέρες την εβδομάδα, είτε μέσω κλινικών, είτε σε συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά χωρίς σεξουαλική επαφή, και είναι όσο μπορεί πιο κοντά στους απογόνους του. Επίσης, έχει ορκιστεί να είναι ο καλύτερος πατέρας για τα 165 παιδιά του, όπως είπε, παρότι 34 από αυτά δεν τα έχει γνωρίσει ακόμα. Αντικειμενικά, βλέπει συχνά κυρίως τα 56 που ζουν στη Νέα Υόρκη, τα 20 στο Νιου Τζέρσεϊ και τα 13 στο Κονέκτικατ.

«Πολλές μαμάδες δεν θέλουν να είμαι στη ζωή των παιδιών τους, αλλά τους αφήνω την επιλογή να αλλάξουν γνώμη, και οι περισσότερες το κάνουν μόλις το παιδί μεγαλώσει και αρχίσει να κάνει ερωτήσεις» είπε. Όσο για το πώς θυμάται τα παιδιά του: Έχει φτιάξει μια λίστα στο Excel με ονόματα, γενέθλια, διευθύνσεις, αριθμούς τηλεφώνων και έχει φωτογραφίες τους γύρω από το γραφείο του στο Kingsborough. Καλύτερη μέρα γι’ αυτόν είναι η Ημέρα του Πατέρα, γιατί λαμβάνει άπειρες κάρτες με ευχές και δώρα, ενώ συναντιούνται όλοι μαζί -όσοι μπορούν- στο ζωολογικό κήπο του Μπρονξ, όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ