Ιαπωνία: 4 ρωσικά πολεμικά πλοία πιθανώς μεταφέρουν στρατεύματα στην Ουκρανία

Ιαπωνία: 4 ρωσικά πολεμικά πλοία πιθανώς μεταφέρουν στρατεύματα στην Ουκρανία

Το υπουργείο Άμυνας της Ιαπωνίας ανακοίνωσε ότι εντόπισε 4 ρωσικά πολεμικά πλοία, τα οποία πιθανώς μετέφεραν στρατεύματα στην Ουκρανία.

Τέσσερα ρωσικά πολεμικά πλοία πέρασαν από τα στενά Τσουγκάρου στη βορειοανατολική Ιαπωνία μεταξύ Τρίτης και Τετάρτης, μεταφέροντας πιθανώς στρατεύματα και οχήματα μάχης στην Ουκρανία, ανακοίνωσε την Τετάρτη το υπουργείο Άμυνας της Ιαπωνίας.

«Το Υπουργείο Άμυνας της Ιαπωνίας θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση και τις κινήσεις του ρωσικού στρατού με μεγάλη προσοχή», ανέφερε το υπουργείο στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Το Στενό Τσουγκάρου συνδέει τη Θάλασσα της Ιαπωνίας με τον Ειρηνικό Ωκεανό και βρίσκεται ανάμεσα στα δύο μεγαλύτερα κύρια νησιά της Ιαπωνίας, το Χονσού και το Χοκάιντο.

Όπως υπενθυμίζει το CNN, το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου ανέφερε την Τρίτη ότι λόγω των βαριών απωλειών που υπέστη στην Ουκρανία, η Ρωσία αναδιατάσσει δυνάμεις ακόμα και από «την Ανατολική Στρατιωτική Περιφέρειά της, τον Στόλο του Ειρηνικού και την Αρμενία».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ