Γαλλία: Οι film noire φωτογραφίες από τη στιγμή που ανακοινώνει ο Μακρόν ότι πάει σε πρόωρες εκλογές
Φωτογραφία: Soazig de la Moissonière

Γαλλία: Οι film noire φωτογραφίες από τη στιγμή που ανακοινώνει ο Μακρόν ότι πάει σε πρόωρες εκλογές

Στον φωτογραφικό φακό αποτυπώθηκε η στιγμή που ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, ανακοινώνει στους στενούς συνεργάτες του την απόφασή του να προκηρύξει πρόωρες εκλογές.

Η εικόνα τραβήχτηκε το βράδυ της Κυριακής, 9 Ιουνίου, από τη Soazig de la Moissonière, την επίσημη φωτογράφο των Ηλυσίων, η οποία παρακολουθεί τον Μακρόν από το 2017.

macron anakoinosi ekloges

Ο Γάλλος πρόεδρος μόλις έμαθε τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, τα οποία δίνουν μεγάλη νίκη στο Rassemblement national και στον επικεφαλής υποψήφιο, Ζορντάν Μπαρντελά.

Ο Μακρόν, που φαίνεται από πίσω στη φωτογραφία, λέει στους στενότερους συνεργάτες του την απόφαση που ωριμάζει εδώ και λίγες ημέρες και για την οποία τους είχε κρατήσει στο σκοτάδι μέχρι τότε: να διαλύσει την Εθνοσυνέλευση και να προκηρύξει πρόωρες εκλογές αμέσως, πριν από το καλοκαίρι.

Στο τραπέζι μπροστά του κάθονται, από αριστερά προς τα δεξιά, οι Stéphane Séjourné (υπουργός Εξωτερικών), Yael Braun Pivet (πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης), Gabriel Attal (πρωθυπουργός), Gérald Darmanin (υπουργός Εσωτερικών).

Στις υπόλοιπες φωτογραφίες που τράβηξε η επίσημη φωτογράφος των Ηλυσίων, απεικονίζεται το παρασκήνιο όλης της ημέρας (Κυριακής 9 Ιουνίου) από τη στιγμή που το ζεύγος Μακρόν άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, το μεσημεριανό του γεύμα, αλλά και τις ετοιμασίες για την ανακοίνωση της απόφασης του Εμανουέλ Μακρόν να προκηρύξει εκλογές.

macron anakoinosi ekloges3

macron anakoinosi ekloges2

Φωτογραφίες από instagram / @soazigdelamoissonniere

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ