Εξελίξεις στην εξαφάνιση Πετίτο: Το FBI συνέλαβε τους γονείς του συντρόφου της -Μπούκαραν στο σπίτι τους

Εξελίξεις στην εξαφάνιση Πετίτο: Το FBI συνέλαβε τους γονείς του συντρόφου της -Μπούκαραν στο σπίτι τους

Στη σύλληψη των γονιών του Μπράιαν Λόντρι, συντρόφου της αγνοουμένης Γκάμπι Πετίτο, η οποία εξαφανίστηκε τον περασμένο μήνα, προχώρησε το FBI, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Το FBI, σε ένα tweet, αναφέρει ότι «εκτελεί σήμερα δικαστικό ένταλμα έρευνας στην κατοικία Λόντρι στο North Port, FL σχετικά με την έρευνα της Γκάμπριελ Πετίτο». «Δεν μπορούν να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς πρόκειται για μια έρευνα σε εξέλιξη», πρόσθεσε το FBI.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ανευρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα που ταιριάζουν με την περιγραφή της αγνοούμενης Γκάμπι Πετίτο, στο Εθνικό Δάσος Μπρίτζερ Τέτον, όπου οι αρχές την αναζητούσαν, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι του FBI.

Ο Τσαρλς Τζόουνς, ανώτερος πράκτορας του FBI, έκανε την ανακοίνωση σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή το βράδυ. « Η πλήρης ιατροδικαστική ταυτοποίηση δεν έχει ολοκληρωθεί για να επιβεβαιώσει 100% ότι βρήκαμε την Γκάμπι, αλλά η οικογένειά της έχει ειδοποιηθεί για αυτή την ανακάλυψη» ανέφερε. Η αιτία θανάτου δεν έχει προσδιοριστεί, είπε, ενώ οι αρχές εργάζονται για να επιβεβαιώσουν ότι η σορός είναι της Πετίτο. Η νεκροψία έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας Τέτον.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ