Δολοφονία Πετίτο: Οι μαρτυρίες για την περίεργη συμπεριφορά του συντρόφου της, ενώ ήταν διακοπές

Δολοφονία Πετίτο: Οι μαρτυρίες για την περίεργη συμπεριφορά του συντρόφου της, ενώ ήταν διακοπές

Σε ανθρωποκυνηγητό για την εύρεση του Μπράιν Λόντρι έχουν επιδοθεί οι Αρχές στις ΗΠΑ, μετά την εξαφάνιση τόσο, την ώρα που η σύντροφός του Γκάμπι Πετίτο, βρέθηκε δολοφονημένη, πιθανότατα από τα δικά του χέρια. Στο φως, εντωμεταξύ, έρχονται περισσότερες λεπτομέρειες για την προβληματική σχέση του ζευγαριού.

Όπως συνέβη με την Τζέσικα Σουλτς, η οποία είπε πως είδε τον Μπράιαν Λόντρι χωρίς την αρραβωνιαστικιά του, Γκάμπι Πετίτο τον περασμένο μήνα στο Εθνικό Δάσος Μπρίτζερ Τέτον του Γουαϊόμινγκ και λέει ότι ο 23χρονος άνδρας, ο οποίος επί του παρόντος αγνοείται, «συμπεριφερόταν περίεργα».

Η Τζέσικα Σουλτς συζήτησε για το θέμα στο TikTok και αργότερα μίλησε στην εφημερίδα San Fransisco Chronicle γι’ αυτό. Η Σουλτς, μια 38χρονη γραφίστρια, κατασκήνωνε με φίλους και είπε ότι παρατήρησε ένα βαν στις 26 και στις 27 Αυγούστου. Είδε επίσης έναν λευκό νεαρό άνδρα που πιστεύει ότι ήταν ο Λόντρι. «Ξέρεις, όταν είσαι στη μέση του πουθενά, παρατηρείς ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια από φόβο» είπε στην εφημερίδα.

Στο βίντεό της στο TikTok, λέει ότι ο άνδρας που πιστεύει ότι ήταν ο Λόντρι «ήταν πολύ περίεργος και μπερδεμένος και πως ήταν μόνο αυτός και όχι η Γκάμπι». Η 22χρονη κοπέλα βρέθηκε τελικά νεκρή την Κυριακή στο Εθνικό Πάρκο Γκραντ Τέτον με τον ιατροδικαστή να λέει χθες πως ο θάνατος της είναι ανθρωποκτονία.

Μιλώντας στην εφημερίδα, η Σουλτς είπε ότι έχει επικοινωνήσει με το FBI σχετικά με όσα γνωρίζει. Σύμφωνα πάντα με την ίδια, ένας πράκτορας του FBI είπε πως οι πληροφορίες που τους έδωσε, τους βοήθησαν να εντοπίσουν το πτώμα της Γκάμπι Πετίτο. «Τα καταφέραμε! Είχαμε δίκιο και τους οδηγήσαμε στη σωστή κατεύθυνση. Βέβαια, δεν είναι κάτι για το οποίο σου αρέσει που είχες δίκιο».

Ο καβγάς σε εστιατόριο την ημέρα που έστειλε το τελευταίο μήνυμα στη μητέρα της


Ένα άλλο ζευγάρι από την Λουιζιάνα που έκανε διακοπές στο Τζάκσον του Γουαϊόμινγκ, τον περασμένο μήνα, είπε ότι είδε ένα περιστατικό που αφορούσε την Γκάμπι Πετίτο και τον Μπράιαν Λόντρι σε ένα εστιατόριο, σε μία μάλιστα από τις τελευταίες εμφανίσεις της 22χρονης πριν από το θάνατό της.

Η Νίνα Άντζελο δήλωσε στο CNN πως εκείνη και ο φίλος της Ματ Άνγκλαντ, είδαν μια φασαρία, καθώς το ζευγάρι έφευγε από το εστιατόριο The Merry Piglets Tex-Mex στις 27 Αυγούστου. Η Άντζελο είπε ότι η Πετίτο έκλαιγε και ο Λόντρι ήταν εμφανώς θυμωμένος, μπαινοβγαίνοντας στο εστιατόριο αρκετές φορές, εκφράζοντας μάλιστα το θυμό τους και προς το προσωπικό.

Η σερβιτόρα επίσης ταράχτηκε από το περιστατικό, σύμφωνα με την Άντζελο, η οποία όμως τόνισε στο CNN ότι δεν είχε κάποια άσκηση σωματικής βίας μεταξύ της Πετίτο και του Λόντρι. Η διευθύντρια του εστιατορίου είπε στο CNN πως είδε ένα «περιστατικό» στο εστιατόριο και κάλεσε το FBI χθες.

Υπενθυμίζεται ότι η Γκάμπι Πετίτο είχε στείλει ένα περίεργο μήνυμα στην μητέρα της την ίδια μέρα, στις 27 Αυγούστου και πως ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί της. Η Πετίτο που κατέγραφε στα social media το ταξίδι του ζευγαριού στα εθνικά πάρκα, σταμάτησε επίσης τις δημοσιεύσεις εκείνη την ημέρα.

Η 22χρονη αναφέρθηκε για πρώτη φορά αγνοούμενη από την οικογένεια της στις 11 Σεπτεμβρίου και το πτώμα της βρέθηκε την Κυριακή. Ο ιατροδικαστής της κομητείας σε προκαταρκτική νεκροτομή καθόρισε τον τρόπο θανάτου ως ανθρωποκτονία, αλλά δεν αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο πέθανε.

Επιστρατεύουν ακόμη και δύτες οι Αρχές για τον εντοπισμό του Μπράιαν


Την ίδια ώρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπράιαν Λόντρι συνεχίζονται. Χθες μάλιστα, στις έρευνες προστέθηκε και μία ομάδα υποβρύχιων καταδυτών. Η ομάδα αυτή θα αναζητήσει τυχόν ίχνη του Μπράιαν σε μια βαλτώδη περιοχή στο Βένις της Φλόριντα, όπου ο Λόντρι είπε στους γονείς του ότι θα πήγαινε την περασμένη εβδομάδα, όταν και εξαφανίστηκε και ο ίδιος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS