Εξαφάνιση Πετίτο: Ιατροδικαστής επιβεβαιώνει ότι το πτώμα ανήκει στην 22χρονη -Ανθρωποκτονία η πρώτη εκτίμηση

Εξαφάνιση Πετίτο: Ιατροδικαστής επιβεβαιώνει ότι το πτώμα ανήκει στην 22χρονη -Ανθρωποκτονία η πρώτη εκτίμηση

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην εξαφάνιση της Γκάμπι Πετίτο, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τον περασμένο μήνα, αφού ιατροδικαστής στο Ουαϊόμινγκ επιβεβαίωσε ότι τα ανθρώπινα λείψανα που βρέθηκαν την Κυριακή στο Εθνικό Δάσος Μπρίτζερ Τέτον ανήκουν στην αγνοούμενη.

Η 22χρονη από τη Νέα Υόρκη εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή στις 24 Αυγούστου, όταν έκανε check-out από ξενοδοχείο στη Γιούτα, κατά τη διάρκεια ταξιδιού στις ΗΠΑ με τον φίλο της, τον 23χρονο Μπράιαν Λάντρι.

Ο Λάντρι επέστρεψε στο σπίτι της οικογένειάς του στη Φλόριντα, χωρίς την Γκάμπι την 1η Σεπτεμβρίου και στις 14 Σεπτεμβρίου η αστυνομία ειδοποιήθηκε για την εξαφάνισή του.

Το FBI του Ντένβερ ανέφερε στο Twitter: «Ο ιατροδικαστής του Τέτον, δρ. Μπρεντ Μπλου επιβεβαίωσε ότι τα λείψανα ανήκουν στην Γκάμπι Πετίτο, γεν. 19 Μαρτίου 1999.

«Η αρχική απόφαση του ιατροδικαστή Μπλου για την αιτία θανάτου είναι ανθρωποκτονία. Αναμένουμε τα τελικά αποτελέσματα της νεκροψίας».

Αφαντος εδώ και μία εβδομάδα ο σύντροφός της

Μία εβδομάδα έχει περάσει από τη στιγμή που ο αρραβωνιαστικός της Γκάμπι Πετίτο, Μπράιαν Λόντρι, έχει εξαφανιστεί και παραμένει άγνωστο το πού βρίσκεται.

Το FBI διεξήγαγε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας του 23χρονου Μπράιαν, στη Φλόριντα. Την ίδια ώρα, οι Αρχές συνεχίζουν την αναζήτηση του άνδρα, που, σύμφωνα με την οικογένειά του, εξαφανίστηκε πριν από μία εβδομάδα, τρεις ημέρες αφότου η Γκάμπι Πετίτο δηλώθηκε ως αγνοούμενη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS