Δασκάλα είχε σχέση 16χρονο μαθητή: Την «έκαψαν» τα σημάδια από νύχια στην πλάτη του – Χρησιμοποιούσαν συμμαθητές του για… τσιλιαδόρους

Δασκάλα είχε σχέση 16χρονο μαθητή: Την «έκαψαν» τα σημάδια από νύχια στην πλάτη του – Χρησιμοποιούσαν συμμαθητές του για… τσιλιαδόρους

Μια δασκάλα μαθηματικών από το Μιζούρι κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγηθεί στη φυλακή αφού παραδέχτηκε την περασμένη εβδομάδα ότι είχε σεξουαλική επαφή με έναν 16χρονο μαθητή, ενώ άλλοι μαθητές υπηρέτησαν ως «τσιλιαδόροι» της – και ο μπαμπάς του αγοριού εξακολουθεί να αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακούργημα για φερόμενη συγκατάθεση στην ακατάλληλη σχέση.

Η Hailey Clifton-Carmack, 26 ετών, συνελήφθη τον Ιανουάριο αφού ένας μαθητής ανέφερε την παράνομη σχέση τους σε έναν σχολικό υπάλληλο και στη συνέχεια έδειξε στους αστυνομικούς μια φωτογραφία από τις γρατζουνιές που άφησε στην πλάτη του θύματος. Την Παρασκευή, ομολόγησε την ενοχή της για σεξουαλική επαφή με μαθητή, μια κατηγορία που θα μπορούσε να την στείλει σε κελί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η δασκάλα θα βρίσκεται τώρα σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι την τελική απόφαση του δικαστηρίου στις 11 Οκτωβρίου, ανέφερε η εφημερίδα.

Ο μπαμπάς του αγοριού, Mark Creighton, κατηγορήθηκε ότι έθεσε σε κίνδυνο την ευημερία του παιδιού, καθώς φέρεται να γνώριζε για τα όσα γίνονταν αλλά δεν το ανέφερε στις αρχές.

Η φωτογραφία με τις γρατζουνιές

Η μαρτυρία του μαθητή που κατήγγειλε τη σχέση μεταξύ του εφήβου και της δασκάλας μαθηματικών του Laquey High School τον περασμένο Δεκέμβριο προκάλεσε την άμεση αντίδραση των αρχών.

Ο μάρτυρας έδειξε στους αστυνομικούς τη φωτογραφία της σκισμένης πλάτης του θύματος, την οποία η Clifton-Carmack φέρεται να μάτωσε όταν οι δυο τους έκαναν σεξ στο δρόμο που βρίσκεται το σπίτι του μαθητή που έκανε την καταγγελία.

Η καθηγήτρια μαθηματικών – μια διαζευγμένη μητέρα δύο παιδιών – είχε αντιμετωπίσει προβλήματα με τους υπαλλήλους του σχολείου στο παρελθόν επειδή ήρθε πολύ κοντά με τους μαθητές, πρόσθεσε ο μάρτυρας. Φορούσε επίσης συχνά αποκαλυπτικά ρούχα, όπως πουκάμισα και στενά κολάν. Η Clifton-Carmack αρνήθηκε τη σχέση όταν οι ντετέκτιβ την συνάντησαν στις 8 Δεκεμβρίου 2023.

Τα γραπτά μηνύματα στο τηλέφωνο της δασκάλας

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το τηλέφωνό της και τελικά βρήκαν γραπτά μηνύματα που φωτίζουν την επικίνδυνη σχέση, αναφέρουν δικαστικά έγγραφα.

Ο πατέρας του αγοριού είπε απλώς ότι γνώριζε για τη σεξουαλική τους σχέση, ανέφεραν δικαστικά έγγραφα.

Και ήξερε επίσης ότι ο γιος του και η δασκάλα χρησιμοποιούσαν τους μαθητές για να υπηρετήσουν ως τσιλιαδόροι – ιδιαίτερα όταν έκαναν σεξ κατά τις σχολικές ώρες.

Ο άνδρας «ήξερε τη σχέση του ανήλικου παιδιού του και της 26χρονης δασκάλας και αντί να το καταγγείλει, συνέχισε να τους καλύπτει και επέτρεψε να συνεχιστεί η σχέση» και «ακόμη και επέτρεψε στη Χέιλι να έρθει στο σπίτι του και να συναντηθεί με το παιδί ενώ ήταν παρών», ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε επίσης σε έναν μάρτυρα ότι θα έλεγε ψέματα για τον γιο του αν έπρεπε.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ