Νέα Σμύρνη: Εγκληματική ενέργεια λέει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο του 46χρονου

Νέα Σμύρνη: Εγκληματική ενέργεια λέει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο του 46χρονου

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδει ο ιατροδικαστής τον θάνατο του 46χρονου στη Νέα Σμύρνη, καθώς το θύμα φέρει τραύμα στην κοιλιά από μαχαίρι.

Η αδελφή του θύματος έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση, ωστόσο η διαδικασία δεν είναι εύκολη καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής υστέρησης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα δεν είχε αίματα πάνω της, γρατζουνιές ή σημάδια.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι να πρόκειται για δολοφονία, ενώ να σημειωθεί ότι το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο και δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης ή άλλες ενδείξεις που να παραπέμπουν σε ληστεία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, εκτός από τη γυναίκα, προβλήματα νοητικής υστέρησης αντιμετώπιζε και ο 46χρονος άνδρας που βρέθηκε νεκρός. Αυτός ήταν και ο λόγος που τα δύο αδέλφια παρακολουθούσε κοινωνική λειτουργός.

Οι γείτονες άκουγαν φωνές

Σήμερα, οι γείτονες άκουγαν φωνές και φασαρία από το σπίτι και τότε κατάλαβαν ότι τα δύο αδέλφια τσακώνονταν. Λίγο αργότερα, η αδελφή του 46χρονου, που μένει πάνω από το θύμα, τηλεφώνησε στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου, λέγοντας πως έχει πολλές ώρες να δει ή να επικοινωνήσει με τον αδελφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοινωνική λειτουργός πήγε στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο 46χρονος και τον είδε χωρίς τις αισθήσεις του. Νομίζοντας πως είχε υποστεί εγκεφαλικό άρχισε να του κάνει ΚΑΡΠΑ, ενώ ταυτόχρονα κάλεσε το ΕΚΑΒ. Όταν οι διασώστες έσπευσαν στο σημείο, ξεκίνησαν και εκείνοι τις προσπάθειες ανάνηψης, όμως όταν είδαν τα αίματα στην κοιλιά του άνδρα, κατάλαβαν πως κάτι άλλο συμβαίνει. Έτσι ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει πλέον την υπόθεση προσπαθούν να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Σε αυτή τη φάση η αδελφή του θύματος θεωρείται ύποπτη, καθώς από την ώρα του καβγά μέχρι και τη στιγμή που βρέθηκε νεκρός ο 46χρονος δεν μπήκε κανείς άλλος στο σπίτι, τουλάχιστον με τα έως τώρα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ