Βρετανία: Με βίντεο, ο Ρίσι Σούνακ εξηγεί γιατί προκήρυξε εκλογές στις 4 Ιουλίου

Βρετανία: Με βίντεο, ο Ρίσι Σούνακ εξηγεί γιατί προκήρυξε εκλογές στις 4 Ιουλίου

Σε βίντεο που ανάρτησε στο Χ, ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ εξηγεί γιατί πήρε την απόφαση να προκηρύξει εκλογές.

Στο βίντεό του, ο Σούνακ εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να προκηρύξει εκλογές για τις 4 Ιουλίου.

Στο βίντεό του, ο Σούνακ λέει:

«Μόλις επέστρεψα από την ανακοίνωση των εκλογών και ήθελα να σας εξηγήσω γιατί τις προκήρυξα.

»Η οικονομία μας αναπτύσσεται τώρα πιο γρήγορα από της Γερμανίας, της Γαλλίας και των ΗΠΑ. Σήμερα το πρωί δεχτήκαμε τα καλοδεχούμενα νέα ότι ο πληθωρισμός έχει επιστρέψει στο κανονικό επίπεδο. Αυτή είναι μια ένδειξη ότι το σχέδιό μας και οι προτεραιότητές μας λειτουργούν.

»Ναι, ξέρω ότι δεν ήταν πάντα εύκολο και ξέρω ότι μόλις τώρα αρχίζετε να νιώθετε τα οφέλη, αλλά αυτή η οικονομική σταθερότητα, που αποκτήσαμε με σκληρή δουλειά, ήταν σχεδιασμένη ώστε να είναι η αρχή. Και αυτός είναι ο λόγος που προκήρυξα εκλογές.

»Για να μπορέσουμε να αποφασίσουμε εάν θέλουμε να χτίσουμε πάνω στην πρόοδο που έχουμε πετύχει ή να ρισκάρουμε να γυρίσουμε πίσω, στην αρχή, χωρίς σχέδιο και χωρίς σιγουριά.

»Τώρα, πιστεύω ότι το σχέδιό μας και οι τολμηρές δράσεις που έχουμε προετοιμαστεί να πάρουμε θα φέρουν ένα ασφαλές μέλλον για εσάς, τις οικογένειές σας και το Ηνωμένο μας Βασίλειο».

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ