«Απασφάλισε» η Σάνα Μάριν για τις φωτογραφίες και τα πάρτι: Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου σε αυτή τη δουλειά παρά το ότι είναι πολύ δύσκολο

«Απασφάλισε» η Σάνα Μάριν για τις φωτογραφίες και τα πάρτι: Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου σε αυτή τη δουλειά παρά το ότι είναι πολύ δύσκολο

«Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου σε αυτή τη δουλειά παρά το ότι είναι πολύ δύσκολο. Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου», αναφέρει ξεσπώντας η Σάνα Μάριν
, έπειτα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει όπου και τη δείχνουν να διασκεδάζει ξέφρενα.

Η προσπάθεια αυτή της Φινλανδής πρωθυπουργού όμως φαίνεται ότι δεν της έχει βγει σε καλό. Από το λευκό κολάν που προκάλεσε σειρά αντιδράσεων και τα καυτά σορτσάκια κατά την παρουσία της σε ροκ συναυλία, φτάσαμε στους ξέφρενους χορούς με φίλες και γνωστές Influencer.

Νέες φωτογραφίες στη δημοσιότητα

Πριν καν καλά καλά ζητήσει συγγνώμη για το πρώτο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και βγουν αρνητικά τα τεστ για εξαρτησιογόνες ουσίες, ένα δεύτερο βίντεο θέλει τη Φινλανδή πρωθυπουργό να χορεύει με γνωστή influencer και πρώην μοντέλο της χώρας.

Οι δύο γυναίκες έχουν βάλει η μία τα χέρια στη μέση της άλλης και μπλέκοντας τα πόδια τους, λικνίζονται στον ρυθμό της μουσικής.

Πρόκειται για την 33χρονη Σαμπίνα Σάρκα. Πρώην βασίλισσα της ομορφιάς της χώρας η οποία εκπροσώπησε τη Φινλανδία στον διαγωνισμό Μις Κόσμος το 2012. Έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμα τηλεοπτικά ριάλιτι στη Φινλανδία και τώρα υποστηρίζει τον εαυτό της ως influencer στα social media με 90.000 ακόλουθους στο Instagram.

Η ίδια γυναίκα απεικονίζεται και στη φωτογραφία που το βίντεο με τον ξέφρενο χορό της πρωθυπουργού φαίνεται πως μαγνητοσκοπήθηκε στο ίδιο πάρτι με τα πρώτα βίντεο, καθώς η Σάνα Μαρίν φορά τα ίδια ρούχα.

«Δολοφονία» προσωπικότητας

«Φυσικά και πρέπει να προσέχω τι λέω γιατί θα αντιπροσωπεύει ολόκληρη την κυβέρνηση, όμως παραμένω άνθρωπος και θα παραμείνω και στο μέλλον».

Η συνεχής δημοσιοποίηση βίντεο όμως έχει προκαλέσει προβληματισμό καθώς κάποιοι εκτιμούν ότι απευθύνονται σε ένα συντηρητικό κοινό με σκοπό τη «δολοφονία χαρακτήρα» της Φινλανδής πολιτικού. Και μάλιστα, θεωρούν ότι εκπορεύονται από σκοτεινά κέντρα ακόμα και από την Ρωσία προκειμένου να αποδομήσουν την εικόνα της ηγέτη της Φινλανδίας.

Όπως και να έχει το μέλλον της Σάνα Μαρίν είτε λόγω ρωσικών παρεμβάσεων στα εσωτερικά της χώρας είτε λόγω της αφέλειάς της, μοιάζει αβέβαιο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ