Ζάκυνθος: Ξεσπά ο Βρετανός τουρίστας που ξυλοκοπήθηκε από μπράβους -«Όλα ξεκίνησαν από μία selfie»
Φωτογραφία: DailyMail

Ζάκυνθος: Ξεσπά ο Βρετανός τουρίστας που ξυλοκοπήθηκε από μπράβους -«Όλα ξεκίνησαν από μία selfie»

Σπάει τη σιωπή του και παρουσιάζει τη δική του εκδοχή o 18χρονος Βρετανός τουρίστας που ξυλοκοπήθηκε άγρια από μπράβους μέσα σε κλαμπ στον Λαγανά της Ζακύνθου, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο λόγω των χτυπημάτων που δέχθηκε.

Δείχνοντας φωτογραφίες με τα τραύματά του, τα οποία είναι ακόμα εμφανή, ο 18χρονος Τζέιμς Τέιλορ μίλησε στην Dailymail μαζί με την μητέρα του και περιέγραψε τη δικιά του θέση για το πώς έγινε το σοκαριστικό περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι στο διαδίκτυο κοινοποιήθηκε βίντεο από τον ξυλοδαρμό του νεαρού Βρετανού. Σ' αυτό απεικονίζεται ο ίδιος να δέχεται απανωτά χτυπήματα από ομάδα ανδρών του μαγαζιού, μη μπορώντας να αντιδράσει.

Τι λέει ο νεαρός Βρετανός για τον ξυλοδαρμό του στην Ζάκυνθο

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος στην πρώτη του συνέντευξη, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 4 Ιουλίου μέσα σε κλαμπ μπροστά στα μάτια άλλων έντρομων θαμώνων, ενώ εκείνος διασκέδαζε με φίλους του.

Εμφανίζεται κάθετος αναφορικά με τις πληροφορίες που ήθελαν τον ξυλοδαρμό να ξεκινά επειδή ο ίδιος επιτέθηκε με μπουκάλι σε κορίτσι.

«Βρισκόμουν με την παρέα μου στο πίσω μέρος του κλαμπ και είχαμε μερικά καθίσματα γύρω μας. Βγάλαμε μία selfie και πήδηξα σε ένα κάθισμα για να μπω στη φωτογραφία και χόρεψα πάνω στην καρέκλα για περίπου 10 δευτερόλεπτα», θυμάται ο Τζέιμς Τέιλορ, προσπαθώντας να περιγράψει τις στιγμές προτού ξεκινήσει ο άγριος ξυλοδαρμός του.

Όπως είπε, ένας άνδρας από την ασφάλεια του κλαμπ κινήθηκε προς το μέρος του και προσπάθησε να τον κατεβάσει από την καρέκλα, τραβώντας του το χέρι.

«Επιχείρησε να πιάσει το χέρι μου για να με τραβήξει κάτω και τραβήχτηκα. Μου είπε να κατέβω και κατέβηκα αμέσως, αλλά δεν νομίζω ότι του άρεσε το γεγονός ότι ήμουν αρκετά δυνατός για να τραβήξω το χέρι μου πίσω. Έφυγε, αλλά επέστρεψε δέκα δευτερόλεπτα αργότερα με τους υπόλοιπους που φαίνονται στο βίντεο. Με έβγαλαν έξω και άρχισαν να με χτυπούν», είπε ο 18χρονος.

«Αυτό χρειάστηκε, κάτι τόσο λίγο όσο να στέκεσαι σε μια καρέκλα για μια selfie», ανέφερε ο 18χρονος, παραμένοντας σοκαρισμένος από το περιστατικό και δηλώνοντας ότι δεν θα επισκεφτεί ποτέ ξανά την Ζάκυνθο στο μέλλον.

Aπό τα χτυπήματα που δέχτηκε ο Τζέιμς έχει μαυρισμένα μάτια, πρησμένο σαγόνι, καρούμπαλα στο κεφάλι και κοψίματα στα χείλια και το γόνατο.

Το βίντεο-σοκ από τον ξυλοδαρμό του 18χρονου Βρετανού τουρίστα:

Η 55χρονη Μισέλ Τέιλορ, μητέρα του 18χρονη, εμφανίστηκε συγκλονισμένη από τα όσα πέρασε ο γιος της και προειδοποίησε τους Βρετανούς γονείς ότι τα παιδιά τους μπορεί να πάθουν τα ίδια εάν επισκεφθούν το νησί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ