Τρίκαλα: 32χρονος βρέθηκε νεκρός σε χωράφι - Eίχε δηλωθεί εξαφάνιση από τη μητέρα του

Τρίκαλα: 32χρονος βρέθηκε νεκρός σε χωράφι - Eίχε δηλωθεί εξαφάνιση από τη μητέρα του

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 32χρονου στα Τρίκαλα, καθώς λίγες ώρες μετά τη δήλωση της εξαφάνισής του από τη μητέρα του, βρέθηκε νεκρός σε χωράφι.

Ο 32χρονος βρέθηκε νεκρός σε αγροτική έκταση κοντά στους Ταξιάρχες στα Τρίκαλα, και οι δικοί του αναμένουν να μάθουν τα αίτια του θανάτου του. Η ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Ο νεαρός, κάτοικος Πατουλιάς, αναζητούνταν από την οικογένειά του από χθες το μεσημέρι, 11 Ιουνίου 2024, όταν η μητέρα του δήλωσε την εξαφάνισή του. Οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalanews.gr, ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες και τελικά αργά το βράδυ της ίδιας μέρας, βρήκαν το άψυχο σώμα του σε ένα χωράφι.

Στις έρευνες συμμετείχε και ειδική ομάδα με θερμική κάμερα. Η υπόθεση ερευνάται από την Αστυνομία, και η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να δώσει τις απαραίτητες απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του νεαρού άνδρα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ