Σοκαριστική ιστορία στα Τρίκαλα: Έμεινε δύο μέρες δίπλα στον νεκρό αδερφό του

Σοκαριστική ιστορία στα Τρίκαλα: Έμεινε δύο μέρες δίπλα στον νεκρό αδερφό του

Για δύο ημέρες έμεινε δίπλα στον νεκρό αδερφό του ένας άνδρας στα Τρίκαλα, ο οποίος αδυνατούσε να συνειδητοποιήσει τον θάνατό του και προσπάθησε μάταια να τον περιποιηθεί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice, τα ξημερώματα της Πέμπτης εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο κέντρο της πόλης ένας 56χρονος άνδρας δεμένος χειροπόδαρα.

Η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε πως ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια.

Ο ρόλος του αδερφού του

Ο κατά τρία χρόνια μικρότερος αδελφός του που διέμενε μαζί του και είχε ψυχιατρικά θέματα παλιότερα φέρεται να αδυνατούσε να συνειδητοποιήσει τον θάνατό του.

Έτσι όταν τον είδε να αιμορραγεί, του έβαλε βαμβάκι στα αυτιά και στη μύτη για να τον περιποιηθεί και του έδεσε τα χέρια. Εκεί κατατείνουν οι έρευνες της Αστυνομίας, η οποία εξαρχής ήταν επιφυλακτική όσον αφορά το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι την Αστυνομία ειδοποίησε άλλος αδελφός της οικογένειας που δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει με τον 56χρονο για δύο μέρες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ