Τραγωδία με λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη: «Ο οδηγός είχε γείρει πάνω στο τιμόνι και, λογικά, είχε λιποθυμήσει»

Τραγωδία με λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη: «Ο οδηγός είχε γείρει πάνω στο τιμόνι και, λογικά, είχε λιποθυμήσει»

Μια απίστευτη τραγωδία με λεωφορείο του ΟΑΣΘ σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (01/11) στην οδό Μοναστηρίου, μπροστά από τον ΟΣΕ.

«Πήγε να πιάσει δουλειά και τώρα βρίσκεται σε μια τέτοια κατάσταση». Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας, περιγράφει στην ιστοσελίδα Voria.gr τις σκέψεις για τον συνάδελφό του, οδηγό του μοιραίου λεωφορείου της γραμμής 23, που παρέσυρε το μεσημέρι οχήματα επί της Μοναστηρίου με αποτέλεσμα τον θάνατο μίας γυναίκας και τον τραυματισμό άλλων δύο ατόμων.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ο 43χρονος οδηγός του λεωφορείου εθεάθη γειρτός στο τιμόνι

Πληροφορίες αλλά και μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 43χρονος οδηγός του λεωφορείου εθεάθη γειρτός στο τιμόνι του λεωφορείου πριν συμβεί το δυστύχημα, συνέπεια του οποίου ήταν η απώλεια της ζωής της 40χρονης αναβάτριας μίας μηχανής.

«Μου ανέφεραν πως ο οδηγός είχε γείρει πάνω στο τιμόνι και, λογικά, είχε λιποθυμήσει», είπε συγκεκριμένα ο κ. Δήμκας και σημείωσε πως «μόνο έτσι θα μπορούσε να συμβεί ένα τέτοιο δυστύχημα».

Παράλληλα, ο κ. Δήμκας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος του δυστυχήματος, ενώ ευχήθηκε κουράγιο σε εκείνη, τους τραυματίες αλλά και στον οδηγό του λεωφορείου του ΟΑΣΘ.

Ο ίδιος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, με τις αρμόδιες Αρχές να αναμένουν την κατάθεσή του, ώστε να λύσουν το παζλ της μοιραίας διαδρομής.

Συνέπεια του τροχαίου ήταν ο τραυματισμός ενός ακόμη ατόμου, οδηγού ταξί, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ οι συνάδελφοι της άτυχης γυναίκας δηλώνουν συγκλονισμένοι από την τραγωδία.

Επίσης, ευτυχώς, δύο αναβάτες ηλεκτρικής μηχανής, την οποία παρέσυρε στο διάβα του ο οδηγός του ΟΑΣΘ, πρόλαβαν και πήδηξαν από το δίκυκλό τους το οποίο στιγμές μετά παρασύρθηκε και έμεινε κατεστραμμένο στο οδόστρωμα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ