Νέα Μάλγαρα: Πώς συνέβη η τραγωδία με το βρέφος που έπεσε στον βόθρο -Θλίψη στην τοπική κοινωνία

Νέα Μάλγαρα: Πώς συνέβη η τραγωδία με το βρέφος που έπεσε στον βόθρο -Θλίψη στην τοπική κοινωνία

Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η τοπική κοινωνία στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης από τον χαμό ενός μωρού 18 μηνών το οποίο έπεσε σε ανοιχτό βόθρο, έξω από το σπίτι των παππούδων του, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Όλα ξεκίνησαν χθες γύρω στη 1 μετά το μεσημέρι, όταν η μητέρα του βρέφους κάλεσε αναστατωμένη την αστυνομία δηλώνοντας ότι το παιδί της είχε εξαφανιστεί από το σπίτι των γονιών της, όπου το είχε αφήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η 37χρονη μητέρα φέρεται να άφησε το παιδί στις 12 μ.μ. και έφυγε για τον οδοντίατρο, ενώ ο πατέρας του είναι οδηγός φορτηγού και επέστρεφε εκείνη την ώρα από την Αθήνα.

Πώς συνέβη η τραγωδία με το βρέφος στα Νέα Μάλγαρα
Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και άρχισαν την έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού. Καθώς δεν υπήρχαν κάποιοι που να είδαν το αγοράκι και δεν απέδωσαν καρπούς οι αναζητήσεις στη γύρω περιοχή, οι έρευνες στράφηκαν σε βόθρο που βρίσκεται εντός του οικοπέδου του σπιτιού. Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα. Με τη συνδρομή πυροσβεστών και τη βοήθεια ειδικού στις αποφράξεις αποχετεύσεων ανασύρθηκε νεκρό το αγοράκι μέσα από τον βόθρο.

Όπως έγινε γνωστό στο βόθρο υπήρχαν δύο σίδερα τα οποία βρέθηκαν να είναι λυγισμένα. Σημειώνεται ότι αρχικά όλοι πίστευαν ότι κάποιος άγνωστος είχε αρπάξει το βρέφος.

Από τα στοιχεία της έρευνας φαίνεται να προκύπτει ότι είχε διαφύγει την προσοχή των παππούδων του, με συνέπεια να ακολουθήσει η τραγική κατάληξη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η γιαγιά, όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό βρισκόταν στον πάνω όροφο του σπιτιού και ο παππούς, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, στον κάτω.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και η εισαγγελέας, η οποία έδωσε εντολή στην αστυνομία να συλλέξει το προανακριτικό υλικό για την υπόθεση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS