Φρίκη στη Βραυρώνα: Ομολόγησε ο πατέρας - "Εγώ πέταξα το μωρό στα σκουπίδια, είχε γεννηθεί νεκρό"

Φρίκη στη Βραυρώνα: Ομολόγησε ο πατέρας - "Εγώ πέταξα το μωρό στα σκουπίδια, είχε γεννηθεί νεκρό"

Ομολόγησε ο 24χρονος πατέρας του νεκρού βρέφους στη Βραυρώνα, ο οποίος είπε στις αρχές ότι αυτός πέταξε το παιδί του στα σκουπίδια, καθώς υποστηρίζει πως γεννήθηκε νεκρό.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Alpha ο 24χρονος πατέρας με καταγωγή από το Νεπάλ που δούλευε μαζί με την 30χρονη σύντροφό του σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, ομολόγησε στις Αρχές που αυτός ήταν που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια καθώς ήταν νεκρό.

Για το χτύπημα που είχε στο κεφάλι υποστήριξε πως θα προκλήθηκε όταν το πέταξε, ενώ είπε πως το έκανε επειδή φοβόταν καθώς προέρχεται από μια ξένη χώρα και δεν ήθελε να κατηγορηθεί για κάτι άλλο.

Το ζευγάρι από το Νεπάλ εργάζεται εποχιακά σε ξενοδοχείο της περιοχής και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν αποκαλύπτουν το παραμικρό για το πως έφτασαν στο σημείο να πετάξουν στα σκουπίδια το νεογέννητο παιδί. Εάν δηλαδή γεννήθηκε νεκρό ή εάν το πέταξαν ζωντανό στον κάδο σκουπιδιών. Ο ιατροδικαστής υπηρεσίας αναμένεται να εξετάσει το βρέφος σχετικά με τις συνθήκες θανάτου.

Το χρονικό της φρικιαστικής υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο γονείς του βρέφους εργάζονται ως υπάλληλοι σε ξενοδοχείο στην Βραυρώνα. Εκείνοι που έκαναν την καταγγελία στις Αρχές ήταν οι νοσηλευτές του νοσοκομείου, καθώς η γυναίκα είχε μεταφερθεί με έντονη αιμορραγία το βράδυ της Πέμπτης.

Το νοσηλευτικό προσωπικό συνειδητοποίησε πως η γυναίκα είτε είχε αποβάλλει είτε είχε γεννήσει και στη συνέχεια ειδοποίησαν τις Αρχές. Οι αστυνομικοί πήγαν στο δωμάτιο των γονιών του βρέφους, εντόπισαν τον χώρο να είναι γεμάτος αίματα και αφού έλεγξαν τις κάμερες, διαπίστωσαν ότι ο πατέρας του παιδιού πέταξε το βρέφος σε κάδους απορριμμάτων έξω από το ξενοδοχείο.

Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στους κάδους απορριμμάτων διαπιστώθηκε πως είχε περάσει το απορριμματοφόρο και είχε αδειάσει τους κάδους.

Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν το απορριμματοφόρο, καθώς και τη σορό του βρέφους, με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Νοσηλεύεται φρουρούμενη η μητέρα του βρέφους

Κομβικό ερώτημα στο θρίλερ του θανάτου του βρέφους είναι εάν το παιδί γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό, με τον πατέρα του βρέφους να ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε ότι η γυναίκα ήταν έγκυος.

Η μητέρα του παιδιού νοσηλεύεται φρουρούμενη σε νοσοκομείο των Αθηνών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ