Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια η νεαρή που μαχαίρωσε 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας - Το θύμα αρνείται ότι είχε σχέσεις με τον άνδρα της

Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια η νεαρή που μαχαίρωσε 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας - Το θύμα αρνείται ότι είχε σχέσεις με τον άνδρα της

Στην ανακρίτρια αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η 25χρονη, η οποία το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης μαχαίρωσε με σουγιά μία 27χρονη, για λόγους ερωτικής αντιζηλίας στην Πυλαία, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η κατηγορούμενη φέρεται να ισχυρίζεται ότι προέβη σε αυτήν την πράξη, όχι για να την σκοτώσει αλλά για να την φοβίσει, επειδή το θύμα «απειλούσε ότι θα της πάρει τον άνδρα και τα παιδιά». Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, η ίδια είναι μετανιωμένη και υποστηρίζει πως όλα έγιναν πάνω στον θυμό της, για να μην χάσει την οικογένειά της. Το θύμα της επίθεσης, αρνήθηκε πως είχε σχέση με τον άνδρα της κατηγορούμενης.

Στο σπίτι της αδερφής της
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η 25χρονη φέρεται να ακολούθησε την 27χρονη, την ώρα που πήγαινε στο σπίτι της αδερφής της και να την τραυμάτισε με τον σουγιά στην κοιλιά και τον ώμο. Το θύμα έτρεξε για βοήθεια στο σπίτι της αδερφής της, ενώ η 25χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS