Άγρια δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Λευκά λουλούδια για τον νεκρό αστυνομικό - Σε σοκ η τοπική κοινωνία

Άγρια δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Λευκά λουλούδια για τον νεκρό αστυνομικό - Σε σοκ η τοπική κοινωνία

Λευκά λουλούδια αφήνουν συνάδελφοι του 32χρονου αστυνομικού μπροστά στο σημείο της άγριας δολοφονίας του σε μπαρ της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη από το πρωί.

Ο νεαρός αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας χθες το βράδυ (27/12) στο μπαρ, έκανε παρατήρηση σε έναν 44χρονο Νορβηγό -κατά πληροφορίες μεθυσμένο- που διαπληκτιζόταν με τον κουμπάρο του, όταν αυτός του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα στον λαιμό.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη από την άγρια δολοφονία

Κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν σοκαρισμένοι στο thesstoday.gr για το περιστατικό, λέγοντας πως ποτέ στο παρελθόν δεν έχει γίνει κάτι παρόμοιο στο συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης.

«Μαχαιρώθηκε, στην προσπάθεια του να βοηθήσει τον κουμπάρο του. Ποτέ ξανά δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο εδώ», αναφέρει περίοικος.

Δεύτερος κάτοικος της περιοχής, εκφράζει ανησυχία για τα ολοένα και αυξανόμενα περιστατικά με θύματα αστυνομικούς. «Σκοτώνονται νέα παιδιά, κλείνουν σπίτια. Πρέπει να σταματήσει αυτό», τονίζει στο ίδιο μέσο.

Συνελήφθη ο 44χρονος δράστης στη Θεσσαλονίκη

Θαμώνες του καταστήματος κάλεσαν σε βοήθεια και ειδοποίησαν αστυνομικούς που βρίσκονταν στο διπλανό κτίριο, όπου εδρεύει η Υπηρεσία των ΜΑΤ.

Συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Ο κουμπάρος του αστυνομικού δέχτηκε χτύπημα στο πόδι από τον Νορβηγό και διακομίστηκε στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ