Θεσσαλονίκη: Αγριο έγκλημα στο κέντρο της πόλης -24χρονος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου [εικόνες & βίντεο]

Θεσσαλονίκη: Αγριο έγκλημα στο κέντρο της πόλης -24χρονος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου [εικόνες & βίντεο]

Αγριο έγκλημα σημειώθηκε λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θύμα ήταν ένας 24χρονος που έχασε τη ζωή του μετά από μαχαίρωμα.

Το φονικό εκτυλίχθηκε στις 23:30 του Σαββάτου (18/9), στην οδό Μακεδονικής Αμύνης και ενώ στην περιοχή υπήρχε κόσμος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αρχικά υπήρξε επεισόδιο μεταξύ θύματος και δράστη για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Τότε ο 20χρονος δράστης, επίσης Αλγερινός, με ένα μαχαίρι προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στο σώμα του 24χρονου συμπατριώτη του, με αποτέλεσμα να τον αφήσει νεκρό στη μέση του δρόμου.


Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα voria.gr, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και λίγη ώρα αργότερα μετά από έρευνες εντοπίστηκε ο 20χρονος, ο οποίος και συνελήφθη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες καθώς και ο ίδιος ήταν τραυματισμένος.

voria 2

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, που επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες, το θύμα είχε επιτεθεί σε ομοεθνή του.

Ο δράστης του φονικού μπήκε αιμόφυρτος σε ταχυφαγείο της οδού Αριστοτέλους, άρπαξε ένα μαχαίρι και έτρεξε στην οδό Μακεδονικής Αμύνης όπου και μαχαίρωσε το άτομο που του είχε επιτεθεί. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS