Βίντεο από το άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Οι στιγμές που ο Αλγερινός μαχαιρώνει ομοεθνή του

Βίντεο από το άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Οι στιγμές που ο Αλγερινός μαχαιρώνει ομοεθνή του

Σοκάρει το βίντεο από τη δολοφονία του 24χρονου Αλγερινού από ομοεθνή του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τις στιγμές που ο 20χρονος δράστης επιτίθεται με μαχαίρι στο θύμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Μακεδονικής Αμύνης, μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων νεαρών που διασκέδαζαν στο σημείο. Ο 24χρονος Αλγερινός δέχτηκε αρκετές μαχαιριές από τον δράστη. Μία από αυτές τον βρήκε στην καρδιά. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. Όπως φαίνεται στο βίντεο τη στιγμή εκείνη φτάνουν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας Ζ. Ο δράστης πετάει το μαχαίρι και παραδίδεται.

Το βίντεο από το Thestival έχει υποστεί επεξεργασία για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά των ατόμων που εμφανίζονται σε αυτό. Περιέχει ιδιαίτερα σκληρές εικόνες.

Thestival.gr Βίντεο από τη δολοφονία 24χρονου Αλγερινού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Νωρίτερα σήμερα, προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 20χρονος. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα, καθώς του επιτέθηκε πρώτα το θύμα, με ψαλίδι. Είπε ότι είχε διάφορες με τον 24χρονο τον οποίο παρουσίασε ως αρχηγό συμμορίας που ήθελε να του επιβληθεί.

Είπε ότι τον έβρισε και του έθιξε την αντρική του τιμή ενώ ακολούθησε συμπλοκή, δέχτηκε επίθεση και τραυματίστηκε και ο ίδιος. Στη συνέχεια έτρεξε, πήρε ένα μαχαίρι πάνω στο οποίο έπεσε ο 24χρονος.

Είπε ότι φοβήθηκε για τη ζωή του αλλά δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το συμπατριώτη του.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS