Θεσσαλονίκη: Στην αντεπίθεση η γυναίκα «αράχνη» που κατηγορεί στο e-mail o 50χρονος γυμναστής - Ήθελε να με διασύρει

Θεσσαλονίκη: Στην αντεπίθεση η γυναίκα «αράχνη» που κατηγορεί στο e-mail o 50χρονος γυμναστής - Ήθελε να με διασύρει

Η γυναίκα «αράχνη», όπως χαρακτηρίζεται από πολλούς, που βρίσκεται ήδη στιν πυρήνα των ερευνών για την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή Γιώργου Παπαναούμ στη Θεσσαλονίκη περνά στην αντεπίθεση μέσω του δικηγόρου της.

Υπενθυμίζεται πως η εν λόγω γυναίκα κατηγορείται στο τελευταίο μήνυμα του γυμναστή ότι τον εξαπάτησε αποσπώντας του σχεδόν 500.000 ευρώ.

Μέσω του δικηγόρου της αναφέρει πως δεν υπήρχε δανεισμός χρημάτων, αλλά αντιθέτως ο γυμναστής ομολογούσε ότι έχανε χρήματα που διέθετε σε κρυπτονόμισμα.
«Δεν ισχύει ότι του απέσπασε χρήματα και κωδικούς. Ομολογεί ότι χάνει πολλά λεφτά στο Bitcoin. Άλλο δανείζω, άλλο δίνω σε μια σχέση…» δηλώνει ο δικηγόρος.

Δεν τον οδήγησα στην αυτοκτονία

Τα επόμενα 24ωρα οι αστυνομικοί αναμένεται να καλέσουν συγγενείς και φίλους του γυμναστή προσπαθώντας να ρίξουν φως στα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.
Αντικρούοντας τα όσα αναφέρει στο mail του ο γυμναστής η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο ίδιος της έστελνε μηνύματα με τα οποία προειδοποιούσε πως θα αυτοκτονήσει.
«Θα αυτοκτονήσω, αλλά δεν φταίει κανείς και να με συγχωρέσετε, φταίνε τα φάρμακα και η ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκομαι…» έγραφε ο 50χρονος σε ένα από τα μηνύματα.

Ήθελε να με διασύρει

Ο δικηγόρος της γυναίκας που βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ, κατέθεσε υπόμνημα στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης με το οποίο υποστηρίζει πως ο 50χρονος γυμναστής ζητούσε εκδίκηση.
«Με την ανάρτησή του λίγο πριν την αυτοκτονία του καθώς επίσης και με την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε διάφορα πρόσωπα προέβη σε αυτό που μου είχε προαναγγείλει μέσω μηνυμάτων του, ήτοι ότι μετά την αυτοκτονία του ‘’θα ανοίξουν για εμένα οι ασκοί του Αιόλου, που γεννήθηκα σκατόψυχη και καταραμένη’’» αναφέρει η γυναίκα.
Μαζί με την αναφορά η 50χρονη παρέδωσε στον προϊστάμενο εισαγγελέα Πρωτοδικών περίπου 100 μηνύματα που της έστειλε ο 50χρονος τους τελευταίους 4 μήνες.
Η ίδια υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή της μηνύματα τα οποία πιστοποιούν ότι ο 50χρονος ήθελε να την παντρευτεί και για άγνωστους λόγους αποφάσισε να τη διασύρει.
«Έστειλε άσεμνο βίντεο στην εντολέα μου, τον πρώην σύζυγό της, ακόμα και στο σχολείο της κόρης της» αναφέρει ο δικηγόρος της γυναίκας.

«Ζούσα υπό καθεστώς διαρκούς φόβου»

Η ίδια η γυναίκα απαντά στα όσα ακούγονται μέσω του MEGA, και δηλώνει: «Ζούσα υπό καθεστώς διαρκούς φόβου για τα παιδιά μου και για εμένα. Σε καμία περίπτωση δεν πίστευα ότι θα αυτοκτονήσει. Ζούμε μια κόλαση, δεν είναι αλήθεια τίποτα από όσα αναφέρονται».
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια φιλοξενείται σε φιλικό σπίτι στη Θεσσαλονίκη ώστε να της παρέχεται και ψυχολογική στήριξη.
«Σε έχω κλειδωμένη από δέκα μεριές, μη νομίζεις ότι θα γλιτώσεις. Το δικό μου αίμα που θα χυθεί ή θα σας πνίξει όλους ή θα σας λυτρώσει» έγραφε ένα από τα μηνύματα που έστειλε ο γυμναστής στη γυναίκα, πριν αυτοκτονήσει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS