Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Το μυστηριώδες email και το ροζ βίντεο που αναζητά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Το μυστηριώδες email και το ροζ βίντεο που αναζητά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Εξελίξεις στην υπόθεση γνωστού γυμναστή της Θεσσαλονίκης, ο οποίος αυτοκτόνησε το μεσημέρι της Τρίτης μέσα στο γυμναστήριό του, προκύπτουν από την έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τον 50χρονο βρήκε απαγχονισμένο μια πελάτισσα του γυμναστηρίου που βρίσκεται στην οδό Γαμβέτα. Ο αυτόχειρας, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών και έμενε στην περιοχή της Τριανδρίας, φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Η υπόθεση έγινε γνωστή από ένα post στο facebook, στο οποίο ο γυμναστής φέρεται να μιλούσε για τον λόγο που τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Τρίτης στάλθηκε σε συγκεκριμένους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένα e-mail το οποίο ανέφερε ακριβώς τα ίδια με το κείμενο στο facebook, που λίγο αργότερα κατέβηκε.

Σε αυτό το κείμενο αναφέρεται ότι ο ιδιοκτήτης του εξαπατήθηκε από γυναίκα, με την οποία είχε ερωτικές σχέσεις, χάνοντας όλη την περιουσία του. Συγκεκριμένα κάνει λόγο για τα ποσά των 400.000 ευρώ και των 90.000 ευρώ.

Παράλληλα μιλάει για ύπαρξη οργανωμένων κυκλωμάτων με «δασκαλεμένα κορίτσια» που στόχο έχουν την εξαπάτηση ανυποψίαστων θυμάτων, ενώ κάνει εκτενή αναφορά σε κυκλώματα της νύχτας.

Στο κείμενο, στο οποίο εκφράζεται ερωτική απογοήτευση, ο γυμναστής ζητάει συγγνώμη και από τον πνευματικό του για την πράξη του να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο κείμενο του e-mail συνοδεύεται από ροζ βίντεο το οποίο αναζητά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρέπει να συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ