Αυτοκτονία γυμναστή: Ποια είναι η «γυναίκα - δηλητήριο» που τον οδήγησε να βάλει τέλος στη ζωή του - Αποκαλύψεις για τη σκοτεινή υπόθεση της Θεσσαλονίκης

Αυτοκτονία γυμναστή: Ποια είναι η «γυναίκα - δηλητήριο» που τον οδήγησε να βάλει τέλος στη ζωή του - Αποκαλύψεις για τη σκοτεινή υπόθεση της Θεσσαλονίκης

Μεγάλες προεκτάσεις λαμβάνει πλέον η υπόθεση της υπό διερεύνησης αυτοκτονίας του γνωστού γυμναστή Γιώργου Παπαναούμ στη Θεσσαλονίκη.

Ο 50χρονος γυμναστής που βρέθηκε απαγχονισμένος από πελάτισσά του, λίγο πριν από το μεσημέρι της Τρίτης, στο γυμναστήριό του στην οδό Γαμβέτα, έχει προκαλέσει σοβαρότατες αναταραχές στην κοινωνία της συμπρωτεύουσας, αφού στο φερόμενο τελευταίο μήνυμά του δεν κατονομάζει απλώς εκείνους που του προκάλεσαν τεράστια ψυχική οδύνη, αλλά φέρνει στην επιφάνεια και μία σειρά από εγκληματικές πράξεις τις οποίες ο ίδιος απέδωσε στους προαναφερόμενους.

Η πέτρα του σκανδάλου φαίνεται πως είναι μία γυναίκα, την οποία ο Γιώργος Παπαναούμ γνώριζε από τα παιδικά του χρόνια. Η ζωή τούς έφερε ξανά κοντά, αυτή τη φορά αναπτύσσοντας ερωτική σχέση. Υπενθυμίζουμε πως και την εποχή της επανασύνδεσής τους ο μεν Παπαναούμ ήταν χωρισμένος, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά, ενώ η γυναίκα ήταν παντρεμένη και είχε αποκτήσει δύο παιδιά. Ο πασίγνωστος γυμναστής της καλής κοινωνίας της Θεσσαλονίκης μιλούσε με μεγάλο πόνο για την εν λόγω γυναίκα. Ειδικότερα, στο μήνυμα που ανάρτησε στο Facebook πριν τον βρουν απαγχονισμένο μιλούσε με παράπονο για την απάτη που βίωσε, αλλά κυρίως για το γεγονός πως έχασε τον έρωτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μήνυμα αποσύρθηκε από την ίδια την πλατφόρμα καθώς φέρεται πως παραβίαζε τους όρους χρήσης του Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο ίδιος ο Παπαναούμ κατέγραφε πως απώλεσε περιουσία ύψους 400.000 ευρώ. Αυτό προκύπτει και από δήλωση φερόμενου ως φίλου του στην εκπομπή «T-Live»: «Δεν είχε κανένα οικονομικό πρόβλημα. Ήταν πολύ άνετος. Είχε πουλήσει το αυτοκίνητό του και είχε ρευστοποιήσει μέρος της περιουσίας του, εξοικονομώντας περίπου 90.000 ευρώ. Επικοινώνησε μαζί μου και τον συμβούλεψα μέσω μίας εφαρμογής να επενδύσει αυτά τα χρήματα. Μέσα σε πέντε μήνες το ποσό αυτό έφτασε τις 400.000 ευρώ. Η συμμαθήτριά του τον προσέγγισε και δημιουργήθηκε μία ερωτική σχέση μεταξύ τους. Τον τελευταίο χρόνο έγινε όλο αυτό. Η γυναίκα ήταν παντρεμένη αλλά καταπιεσμένη μέσα στο γάμο της. Έψαχνε τον τρόπο να πάρει διαζύγιο. Ο αείμνηστος για να τον εμπιστευτεί της έδωσε τους κωδικούς της ηλεκτρονικής εφαρμογής και αυτή εξαργύρωσε ένα ποσό. Κάθε μέρα εκείνη άρχισε να αποστασιοποιείται, μέχρι που εξαφανίστηκε εντελώς. Συνολικά του πήρε 300.000 ευρώ. Το ερώτημα για εμένα τώρα είναι πώς κατάφερε να περάσει σε λογαριασμό της τα χρήματα. Εγώ που γνωρίζω την εφαρμογή δεν γνωρίζω πώς γίνεται. Σίγουρα θα είχε κάποια βοήθεια». Τα παραπάνω φαίνεται πως συμπίπτουν με τα όσα ισχυρίστηκε ο Παπαναούμ καθώς ο ίδιος κατονομάζει το γιο της μοιραίας γυναίκας ως τον άνθρωπο που ζήτησε ή ο ίδιος του παρέδωσε τους προσωπικούς του κωδικούς στην εφαρμογή-ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance.

Η γυναίκα-αράχνη και η Γεωργία

Και πάλι, από το τελευταίο μήνυμα του Παπαναούμ, προκύπτει μία διασύνδεση μεταξύ της μοιραίας γυναίκας και της υπόθεσης του καταγγελλόμενου βιασμού στο ξενοδοχείο ΜΕΤ της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το γυμναστή, ο Παπαναούμ φέρεται να ήταν παρών όταν η σύντροφός του παρότρυνε τη 17χρονη κόρη της να συντροφεύσει τη Γεωργία Μπίκα στο περίφημο ρεβεγιόν. Η παρότρυνση δε ήταν τέτοια, κατά το γυμναστή, που στην ουσία αποτελούσαν οδηγίες για το πώς ν’ αποπλανήσει άντρες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Μάλιστα, στο μήνυμά του, ο εκλιπών ισχυρίζεται πως την είχε παρακαλέσει να μην αφήσει την ανήλικη κόρη της να πάει σ’ εκείνο το πάρτι. Είναι επίσης εντυπωσιακό πως ο Παπαναούμ αναφέρει το όνομα της εισαγγελέως της υπόθεσης, Κυριακής Κλιάμπα, τονίζοντας πως είχε απόλυτο δίκιο σε όσα κατέγραφε στην εισήγησή της προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, σχετικά με την απαλλαγή του Β.Λ. από τις κατηγορίες του βιασμού σε βάρος της Γεωργίας Μπίκα.

Μέσα σε όλα, πάντως, ο Παπαναούμ περιγράφοντας ουσιαστικά τον περίγυρο της γυναίκας-δηλητήριο, υπογράμμισε πως η ίδια είχε γνώση για πολλές παραβατικές συμπεριφορές, τις οποίες ο γυμναστής απέδωσε στον πρώην άντρα της. Μιλά για εκβιασμούς, για προστασία καταστημάτων, για τοκογλυφίες, ακόμη και για φόνους. Κατά το γυμναστή, όταν ρώτησε την εν λόγω γυναίκα τη γνώμη της για τους φόνους, η ίδια φέρεται να απάντησε πως όσοι το έπαθαν το… άξιζαν.

Από την άλλη, ένα ακόμη σοκαριστικό στοιχείο που δίνει ο Παπαναούμ είναι πως η εν λόγω γυναίκα ήξερε ν’ αποπλανεί επιχειρηματίες και σε συνεργασία με τον πρώην σύζυγό της εξαπατούσαν παράγοντες της Θεσσαλονίκης, αλλά και από την Κύπρο και τη Βουλγαρία.

Μάλιστα τονίζει πως το χαρακτήριζαν «καλοστημένο κόλπο» χρησιμοποιώντας συνοδούς πολυτελείας και ναρκωτικά για να επιτυγχάνουν τους σκοπούς τους, ενώ κάνει λόγο και για σχέσεις με ανήλικες. Όπως είναι φυσικό, μετά απ’ όλα αυτά, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας έδωσε εντολή στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση.

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας προέκυψαν δημοσιεύματα τα οποία τόνιζαν πως γίνεται αναζήτηση «ροζ βίντεο» με το οποίο ενδεχομένως ο γυμναστής να εκβιαζόταν. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο…

Η εκπομπή «T-Live» επικοινώνησε και με τον πρώην σύζυγο της γυναίκας-δηλητήριο, ο οποίος ισχυρίζεται πως δεν είχε καμία άποψη επί του θέματος, καθώς μόλις προχθές έμαθε για την υπόθεση: «Το μόνο που γνωρίζω μετά από συζήτηση με την πρώην σύζυγό μου είναι ότι εκείνος ήταν ερωτευμένος μαζί της. Εγώ κάνω μία πολύ απλή αγροτική ζωή. Είμαστε άνθρωποι που παλεύουμε για την επιβίωση. Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Με στενοχώρησε που αναφέρουν το όνομα της κόρης μου στην όλη ιστορία. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι παιδί έχω. Η κόρη μου είχε προσπαθήσει να πάρει την 24χρονη φίλη της εκείνο το βράδυ και να φύγουν από εκείνο το πάρτι. Τελικά έφυγε μόνη της. Εκείνη δεν γνώριζε κανέναν από το πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Πήγε γιατί της το ζήτησε η φίλη της. Η πρώην γυναίκα μου υπεραγαπάει τα παιδιά μας. Δεν θα τα έμπλεκε ποτέ σε μία τέτοια ιστορία», είπε μεταξύ άλλων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ