Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 28χρονος που παρέσυρε την 21χρονη φοιτήτρια - Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η συνοδηγός

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 28χρονος που παρέσυρε την 21χρονη φοιτήτρια - Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η συνοδηγός

Προφυλακίστηκε τελικά ο 26χρονος που παρέσυρε την 21χρονη στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, έπειτα από μεγάλη μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Μετά την απολογία της σε εισαγγελέα και σε ανακριτή, η 19χρονη συνοδηγός του οχήματος αφέθηκε ελεύθερη με την απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να απολογηθεί, οδηγήθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί, ο 26χρονος αλβανικής καταγωγής που παρέσυρε, τραυμάτισε σοβαρά και εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο την 21χρονη φοιτήτρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 26χρονος έμεινε μόλις για πέντε λεπτά στο ανακριτικό γραφείο.

Το μόνο που φέρεται να είπε είναι «θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια. Δεν είναι ώρα για να δώσω εξηγήσεις», ενώ κατέθεσε και ένα υπόμνημα με αιτήματά του.

Μετά την εξέλιξη με τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας από τα Χανιά, η δίωξη που του είχε ασκηθεί διαφοροποιήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο και πλέον διώκεται για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης, με αποτέλεσμα τον θάνατο, όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς τη σχετική άδεια.

Επιπλέον, στον 26χρονο επιδόθηκε απόφαση για απέλαση από την χώρα, καθώς διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα εδώ χωρίς άδεια παραμονής και για αυτό κρατείται από την περασμένη Πέμπτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση απέλασης θα ισχύσει μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, αφού ο 26χρονος αναμένεται να κριθεί προφυλακιστέος.

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε λίγο πριν από τις 10.00 και η 19χρονη συνοδηγός του οχήματος και αυτήν την ώρα απολογείται.

Στη συνέχεια, οι δύο κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν μαζί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή κοπέλα που νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου με βαρύτατα τραύματα, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Μάλιστα, οι γονείς της αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS