Βίντεο-ντοκουμέντο: Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε ο οδηγός του αυτοκινήτου πάνω στον ντελιβερά

Βίντεο-ντοκουμέντο: Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε ο οδηγός του αυτοκινήτου πάνω στον ντελιβερά

Βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται το αυτοκίνητο που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον διανομέα φαγητού στη Θεσσαλονίκη, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο, από κάμερα ασφάλειας καταστήματος στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου, λίγα μέτρα πριν συμβεί το δυστύχημα, δημοσιεύει τo skai.gr και σε αυτό φαίνεται ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 21χρονος εκινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Αφού το όχημα χάνεται από το πεδίο που καταγράφει η κάμερα ασφαλείας, συμβαίνει το δυστύχημα, και οι περαστικοί, όπως φαίνεται στο βιντεοσκοπημένο υλικό, τρέχουν προς το σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 21χρονου οδηγού του αυτοκινήτου, που χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ασκήθηκε ποινική δίωξη, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Τον διέλυσε, ήταν ακαριαίος θάνατος», λέει ο πατέρας του 47χρονου διανομέα


Το δυστύχημα έγινε όταν ο 21χρονος οδηγός δεν σταμάτησε στο κόκκινο φανάρι και έπεσε με το αμάξι που οδηγούσε στον 47χρονο Δημήτρη Ασημάκη, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έκανε κόντρες στον δρόμο με άλλο όχημα και έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Αμέσως μετά το δυστύχημα, μάλιστα, επιχείρησε να φύγει από το σημείο.


Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το τροχαίο με τον 47χρονο διανομέα -Κόπηκε στα δύο η μηχανή, έκανε κόντρες ο οδηγός του ΙΧ


Ο πατέρας του θύματος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». «Αυτός ο νεαρός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στην Παπανδρέου από την παραλία. Στην συνέχεια ο γιος μου κατέβαινε από την Μαρτίου και έστριψε αριστερά όπως επιτρεπόταν, αφού άναψε πράσινο στο φανάρι! Αυτός έτρεχε με 150 χλμ. Τον διέλυσε... ακαριαίος θάνατος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 47χρονος πατέρας, συνάδελφοί του άφησαν κεριά και λουλούδια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ