Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη επτά ετών σε 44χρονο που ασελγούσε σε ανήλικη - Καταδικάστηκε και για παιδική πορνογραφία

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη επτά ετών σε 44χρονο που ασελγούσε σε ανήλικη - Καταδικάστηκε και για παιδική πορνογραφία

Ο κατηγορούμενος είπε ότι όλα συνέβησαν με τη συναίνεση της κοπέλας κι ότι δεν άσκησε ποτέ βία.


Σε 7επτή κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης 44χρονος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου και παιδική πορνογραφία.

Οι πράξεις, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τελέστηκαν το διάστημα 2013-2014 στη Θεσσαλονίκη, όταν η παθούσα ήταν 14 ετών. Ο κατηγορούμενος γνώριζε την ανήλικη μέσω του γιου του καθώς παίζανε μαζί τένις, ενώ συχνά αναλάμβανε να γυρίζει την παθούσα στο σπίτι της.

Η κατάθεση του θύματος
«Μου έλεγε πως αν μιλήσω θα χάσω πολλά, πως μόνο αυτός μπορεί να με προσέχει. Μου είπε να εκδίδομαι γιατί θα μπορώ να βγάλω χρήματα. Με επηρέασε αυτή η κατάσταση, κλείστηκα στον εαυτό μου και δεν το είπα ούτε στις φίλες μου», κατέθεσε το θύμα στο δικαστήριο, ενώ πρόσθεσε ότι την φωτογράφιζε γυμνή.

Η ίδια αποκάλυψε όσα συνέβαιναν όταν οι γονείς της εντόπισαν μία απόδειξη από αγορά κινητού τηλεφώνου που ήταν στο όνομα του 44χρονου.

Απολογούμενος ο κατηγορούμενος είπε ότι όλα συνέβησαν με τη συναίνεση της κοπέλας κι ότι δεν άσκησε ποτέ βία εναντίον της ούτε την απείλησε.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο με την αναγνώριση του ελαφρυντικού του σύννομου βίου και σε αυτές τις συνθήκες η ποινή των 18 ετών που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κιλκίς «έπεσε» στα 7 χρόνια. Έχοντας συμπληρώσει το χρόνο κράτησης, με την ποινή αυτή, ο 44χρονος αποφυλακίζεται άμεσα, όπως ανέφερε η συνήγορός του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS