Θεσσαλονίκη: Έπεσε δέντρο σε σχολείο λίγο πριν φτάσουν μαθητές - Άμεση η παρέμβαση της Πυροσβεστικής

Θεσσαλονίκη: Έπεσε δέντρο σε σχολείο λίγο πριν φτάσουν μαθητές - Άμεση η παρέμβαση της Πυροσβεστικής

Από τις 10 χθες το πρωί και μέχρι αυτή την ώρα έγιναν συνολικά 13 κοπές δέντρων και επτά αντλήσεις υδάτων στην ευρύτερη περιοχή.


«Άγιο είχαν»μαθητές και καθηγητές στο 31ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης, όπου λίγο πριν την προσέλευση στο χώρο βρέθηκαν το πρωί αντιμέτωποι με ένα αναπάντεχο θέαμα.

Συγκεκριμένα, λόγω της βροχής, ένα μεγάλο πεύκο έπεσε στην αυλή του σχολικού συγκροτήματος, στην περιοχή της Χαριλάου, λίγο πριν από την προσέλευση των μαθητών.

Προχώρησαν σε κοπή του δέντρου

Όπως ανέφερε η διευθύντρια του σχολείου, το δέντρο έπεσε είκοσι λεπτά μετά τις επτά το πρωί. Η φύλακας που ήταν εκεί το είδε να καταρρέει σιγά σιγά μέσα στην κεντρική αυλή και ενημέρωσε αμέσως τη διευθύντρια που ήταν στη διαδρομή για το σχολείο. Δυνάμεις της πυροσβεστικής βρέθηκαν στο σχολικό συγκρότημα, όπου συστεγάζονται γυμνάσιο και λύκειο, με περισσότερα από 600 παιδιά και προχώρησαν σε κοπή του δέντρου, ενώ αναμένονται συνεργεία για την απομάκρυνση των τεράστιων κλαδιών.

Η διεύθυνση του σχολείου, για λόγους ασφαλείας και για να μην προκληθεί τυχόν ατύχημα, κράτησε αρχικά τα παιδιά στις τάξεις, ενώ έχουν τοποθετηθεί και προστατευτικές κορδέλες γύρω από τα κλαδιά.

Όπως αναφέρει η πυροσβεστική, στην Κεντρική Μακεδονία, από τις 10 χθες το πρωί και μέχρι αυτή την ώρα έγιναν συνολικά 13 κοπές δέντρων και επτά αντλήσεις υδάτων στους δήμους Θεσσαλονίκης, Θερμαϊκού, Βέροιας, Αριστοτέλη και Πολυγύρου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ