«Δεχόμουν απειλές»: Η υπερασπιστική γραμμή του 31χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη -Απολογείται σήμερα

«Δεχόμουν απειλές»: Η υπερασπιστική γραμμή του 31χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη -Απολογείται σήμερα

Στις 11:00 το πρωί θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον της 24ης ανακρίτριας το γνωστό μοντέλο Α.Μ., που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στη Γλυφάδα με 35 φιξάκια κοκαΐνης κάτω από το κάθισμα του πολυτελούς τζιπ που οδηγούσε.

Η 31χρονη, η οποία αντιμετωπίζει την κακουργηματική κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από την πρώτη στιγμή δηλώνει αθώα, ενώ ο συνήγορός της Ανδρέας Θεοδωρόπουλος έχει κάνει ευθέως λόγο για «κατασκευασμένη υπόθεση από εχθρική πλευρά».

Αυτή, εκτός απροόπτου, θα είναι και η υπερασπιστική γραμμή που θα κρατήσει η κατηγορούμενη κατά τη διάρκεια της σημερινής της απολογίας, επιχειρώντας να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα πως κάποιος «έστησε» την υπόθεση ώστε να την ενοχοποιήσει.

Ήδη, μέσω του δικηγόρου της, η 31χρονη υπέβαλε επίσημο αίτημα να εξεταστεί το αυτοκίνητό της από ειδικό πραγματογνώμονα για να διαπιστωθεί με τεχνικά μέσα εάν υπήρξε παραβίαση με σκοπό να τοποθετηθούν από κάποιον τρίτο τα φιξάκια κοκαΐνης.

Επιπλέον, αναμένεται στο πλαίσιο της απολογίας της να αναφερθεί και σε απειλές που δέχθηκε ηλεκτρονικά, με τη χαρακτηριστική φράση «θα σε καταστρέψω εσένα και το παιδί σου».

Ο κ. Θεοδωρόπουλος δίνοντας το στίγμα των όσων θα επικαλεστεί το μοντέλο έχει τοποθετηθεί λέγοντας ότι «η κατηγορία είναι κατασκευασμένη και η κατηγορούμενη δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά, αρκετές πλευρές ήθελαν την συγκεκριμένη εντολέα μου να έχει αυτήν την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα ένα-ενάμιση μήνα πριν ότι θα καταστραφεί η ζωή της, θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια».

Η κατηγορουμένη πιάστηκε στην τσιμπίδα των αρχών πριν από πέντε ημέρες κατά τη διάρκεια τυπικού αστυνομικού ελέγχου σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας. Σύμφωνα με κατάθεση αστυνομικού ήταν νευρική και αυτό κίνησε τις υποψίες ότι ενδεχομένως κάτι να ήθελε να κρύψει. Μετά από έρευνα στο τζιπ οι αστυνομικοί εντόπισαν κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου τα φιξάκια με τη ναρκωτική ουσία. Μετά το πέρας της απολογίας ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για το εάν η 31χρονη θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ