Γλυφάδα: Τι είπε το γνωστό μοντέλο στους αστυνομικούς όταν την εντόπισαν με κοκαΐνη -Το χρονικό της σύλληψης

Γλυφάδα: Τι είπε το γνωστό μοντέλο στους αστυνομικούς όταν την εντόπισαν με κοκαΐνη -Το χρονικό της σύλληψης

To κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα το 31χρονο γνωστό μοντέλο που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου σε μπλόκο της ομάδας ΔΙΑΣ στην Γλυφάδα για διακίνηση ναρκωτικών, αφού στο πολυτελές τζιπ που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 33 φιξάκια κοκαΐνης, κρυμμένα στο κάθισμα του συνοδηγού.

Η 31χρονη μελαχρινή καλλονή που στο παρελθόν συμμετείχε σε γνωστό ριάλιτι μόδας, αλλά είχε εμφανιστεί και σε τηλεοπτικές εκπομπές μιλώντας για την προσωπική της ζωή, αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν γνώρισε για τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητό της, στάση που κράτησε από την πρώτη στιγμή όταν οι αστυνομικοί που διενήργησαν τον έλεγχο επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη εντόπισαν τις κρυμμένες συσκευασίες.

«Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωρίζω τίποτα», φέρεται να υποστήριξε μεταξύ άλλων στις Αρχές η 31χρονη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου, όταν και συνελήφθη.

Ποιο είναι το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη για ναρκωτικά
Το γνωστό μοντέλο είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του GNTM2 και είχε περάσει στη φάση των Bootcamp. Είχε επίσης λάβει μέρος στον διαγωνισμό Playmate 2011, όπου κέρδισε τον τίτλο της «Miss Playboy», ωστόσο διάκοψε την καριέρα της λόγω εγκυμοσύνης, προτού στραφεί ξανά στο χώρο της μόδας και στο Greece' s Next Top Model.

Η ίδια κατά την παρουσία της σε τηλεοπτική εκπομπή είχε αποκαλύψει ότι πατέρας της κόρης της είναι ένας σεΐχης, ωστόσο ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους λόγω της κακής συμπεριφοράς του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS