Συνήγορος Απ. Λύτρα: Δεν παραβίασε κανέναν περιοριστικό όρο και δεν έστειλε κανένα απειλητικό μήνυμα

Συνήγορος Απ. Λύτρα: Δεν παραβίασε κανέναν περιοριστικό όρο και δεν έστειλε κανένα απειλητικό μήνυμα

Ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας αναζητείται από την Αστυνομία προκειμένου να συλληφθεί έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του, χθες βράδυ, η σύζυγός του για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, αφού την ξυλοκόπησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ που δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση όταν η πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα μετέβη στο σπίτι της νυν συζύγου, μαζί με την κόρη του και έναν δικηγόρο, προκειμένου να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενά του. Είχε τα κλειδιά του σπιτιού, τα οποία ωστόσο ο γνωστός ποινικολόγος έπρεπε να παραδώσει και απαίτησαν να μπουν μέσα.

«Δεν συμμορφώθηκαν στις προτροπές του αστυνομικού, δημιουργήθηκε μία ένταση με ύβρεις, και η απειλητική διάθεση οδήγησε τον πατέρα της Σοφίας να βγει από το σπίτι, να προτρέπει και να οδηγεί τους εισβολείς έξω. Εκείνη την ώρα επικοινώνησε μαζί μου η Σοφία, και της είπα να πατήσει το panic button για να ειδοποιήσει τις Αρχές. Από την ταραχή της λιποθύμησε» ανέφερε ο δικηγόρος της κα Πολυζωγοπούλου στο OPEN.

Παράλληλα, σχετικά με τα μηνύματα που φέρεται να έλαβε η Σοφία Πολυζωγοπούλου, πληροφορίες αναφέρουν πως χθες το βράδυ δημιουργήθηκε ένα viber group στο οποίο εντάχθηκε η 37χρονη, χωρίς την θέλησή της, «πράγμα το οποίο κατά την δική μας άποψη συνιστά παραβίαση του όρου συναναστροφής» όπως είπε ο κ. Σοφός στο OPEN.

«Τα μηνύματα έχουν προτρεπτικό χαρακτήρα, όχι παραινετικό, μηνύματα μίας ομάδας ανθρώπων που σίγουρα θέλουν να ασκήσουν πιέσεις στη Σοφία. Θα τεθούν σε γνώση της ανακρίτριας», είπε ο κ. Σοφός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια στιγμή, ο κ. Λύτρας φέρεται να είπε με επιτακτικό τρόπο ότι χρειάζεται ρούχα και χρήματα για να πληρώσει κάποιες υποχρεώσεις.

Την προσωρινή κράτησή του θα ζητήσει ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, ο δικηγόρος της συζύγου του γνωστού ποινικολόγου, Θέμης Σοφός, αναμένεται εντός της ημέρας να ενημερώσει την ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα που χειρίζεται την υπόθεση για παραβίαση περιοριστικού όρου εκ μέρους του κατηγορούμενου. Θα ζητήσει δε, την αντικατάσταση των όρων που του επιβλήθηκαν μετά την απολογία του με προσωρινή κράτηση.

Η 37χρονη η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, ενός ακόμα προσώπου από το οικογενειακό του περιβάλλον και ενός δικηγόρου, οι οποίοι πήγαν χθες (18/6) το βράδυ στο σπίτι για να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του κατηγορούμενου.

Η μήνυση σε βάρος τους αφορά τα αδικήματα της παράνομης βίας, της εξύβρισης της απειλής και της διατάραξη οικιακής ειρήνης με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Απόστολο Λύτρα.

Παράλληλα, κατατέθηκε μήνυση και για παραβίαση των περιοριστικών όρων τόσο αυτού της υποχρεωτικής μετοίκησης γιατί δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά του σπιτιού όσο και του όρου της απαγόρευσής της συναναστροφής.

«Δεν παραβίασε κανέναν περιοριστικό όρο και δεν έστειλε απειλητικό μήνυμα» υποστηρίζει ο δικηγόρος του

Μία διαφορετική εκδοχή παρουσιάζει ο Παναγιώτης Πανταζής, συνήγορος του Απόστολου Λύτρα για τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στον ίδιο και στην σύζυγό του, καθώς αναφέρει πως «δεν υπάρχει κανένα απειλητικό μήνυμα».

Ο κ. Πανταζής μιλώντας στο Action24 τόνισε αρχικά πως «δεν υπάρχει κανένα απειλητικό μήνυμα, καμία απειλή. Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει δικογραφία κατά του κ. Λύτρα» και πρόσθεσε πως «από τα στοιχεία που έχω στην διάθεσή μου, κανένα αδίκημα δεν έχει τελεστεί και κανένας περιοριστικός όρος δεν έχει παραβιαστεί, από τον κ. Λύτρα».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ