Στον ανακριτή σε λίγο ο Πακιστανός γυναικοκτόνος -Τι ψάχνουν για το παρελθόν του, ερευνούν το πώς έφθασε στα Σκόπια

Στον ανακριτή σε λίγο ο Πακιστανός γυναικοκτόνος -Τι ψάχνουν για το παρελθόν του, ερευνούν το πώς έφθασε στα Σκόπια

Το κατώφλι του ανακριτή περνά από ώρα σε ώρα ο 22χρονος Πακιστανός γυναικοκτόνος, που μια εβδομάδα πριν σκότωσε την 17χρονη φίλη του Νικολέτα, μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι

Ο 22χρονος Πακιστανός, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο πατέρας του κοριτσιού, είχε στείλει «βροχή» απειλητικών μηνυμάτων στην Νικολέττα την ημέρα της δολοφονίας της και τις ημέρες που προηγήθηκαν. Σύμφωνα με τον πατέρα του θύματος Σίμο Κερογλίδη που μίλησε στον Alpha η 17χρονη τού είχε ζητήσει να χωρίσουν. Ο δικηγόρος του πατέρα μίλησε για κακοποιητικό παρελθόν και περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της κοπέλας.

Ο ίδιος ο Πακιστανός ομολόγησε προφορικά στους αστυνομικούς το έγκλημα, λέγοντας ότι την σκότωσε αφού τσακώθηκαν.

Εντωμεαξύ, αποκαλύπτεται ότι ο Πακιστανός κυκλοφορούσε με δυο  διαφορετικά ονόματα και τρεις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης.

Ο φερόμενος δράστης, αφού σκότωσε την άτυχη 17χρονη στην συνέχεια επιβιβάστηκε σε τρένο και έφτασε στην Θεσσαλονίκη. Οι αρχές σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, διεξάγουν μια παράλληλη έρευνα προκειμένου να εντοπίσουν άτομα που τον βοήθησαν να φύγει από την Αθήνα, αλλά και του έδωσαν καταφύγιο.

Ερευνα για το πώς έφθασε στα Σκόπια ο Πακιστανός

Σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με τις δραστηριότητες που για την ώρα παραμένουν «θολές», τις οποίες είχε αναπτύξει ο 22χρονος, προκύπτουν και από την ευκολία με την οποία κατάφερε να έρθει σε επαφή με παράνομους διακινητές μεταναστών που μαζί με άλλα άτομα τους βοήθησαν να περάσουν τα σύνορα και να φτάσουν στα Σκόπια.

Ο 22χρονος είχε καταθέσει δυο αιτήσεις παροχής ασύλου στην χώρα, με διαφορετικά ονόματα τα οποία είχαν μείνει χωρίς απάντηση, καθώς ποτέ δεν κατάφερε, να καταθέσει έναν πλήρη φάκελο με το αίτημα του, ενώ άγνωστο παραμένει πότε εισήλθε στη χώρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS