Μέλη συμμορίας της νύχτας σκληρών Αλβανών -Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ για τους δράστες της επίθεσης στους Κρητικούς

Μέλη συμμορίας της νύχτας σκληρών Αλβανών -Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ για τους δράστες της επίθεσης στους Κρητικούς

Κοντά στην ταυτοποίηση, στα ίχνη των δραστών της σοκαριστικής επίθεσης κατά των Κρητικών στο Γκάζι εκτιμά ότι βρίσκεται η ΕΛΑΣ.

Οι αρχές εκτιμούν ότι οι δύο δράστες ανήκουν σε άκρως επικίνδυνη συμμοριά σκληρών κακοποιών από την Αλβανία που εμπλέκονται σε εκβιασμούς, διακίνηση ναρκωτικών ακόμη και δολοφονίες. Στην ΕΛΑΣ θεωρούν εξαιρετικά πιθανό οι δύο δράστες της επίθεσης κατά των Κρητικών να συνδέονται με τη δολοφονία του υδραυλικού τον περασμένο Μάρτιο στην Νέα Ιωνία. Θεωρούν πιθανό ο πιστολέρο στο Γκάζι να είναι ο δράστης της επίθεσης εκείνης ο οποίος δεν είχε συλληφθεί καθώς είχε διαφύγει στην Αλβανία.

Μέσα από τα στοιχεία που έρχονται στα χέρια τους, έχουν συλλέξει από τον χώρο της επίθεσης και τα βίντεο -κατά πληροφορίες πολλά- από κάμερες της περιοχής, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι σύντομα θα φθάσουν στην ταυτότητα των δραστών.

Ενδεικτικό της σκληρότητας των κακοποιών που πυροβόλησαν τους Κρητικούς πάντως, είναι ο τρόπος που κινήθηκαν κατά των νεαρών τους οποίους ο δράστης πυροβόλησε εν ψυχρώ και στο κεφάλι μπροστά στην παρέα τους, μπροστά σε πλήθος άλλων μαρτύρων  με τα χαρακτηριστικά τους ακάλυπτα. 

Σημαντικό ρόλο στην έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών θα παίξουν και τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης που θα δείξει αν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλη εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με πληροφορίες στο ρούχο ενός εκ των θυμάτων έχει βρεθεί DNA του δράστη, το οποίο όμως είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να ταυτοποιηθεί.

Οι Κρητικοί φαίνεται ότι βρέθηκαν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Επιστρέφοντας από διασκέδαση περπατούσαν στο δρόμο και σύμφωνα με έναν της παρέας, όπως μετέφεραν στο Mega, μιλούσαν έντονα μεταξύ τους δυνατά. Το γκρι τζιπ με τους δράστες περνούσε από δίπλα τους εκείνη τη στιγμή. Οι δράστες κατέβηκαν κάτω και τους ζήτησαν το λόγο θεωρώντας ότι απευθύνονταν σε εκείνους. Στο βίντεο οι δράστες μιλούν έντονα με έναν Κρητικό, ένας ακόμη παρεμβαίνει κάνοντας κινήσεις που δείχνουν ότι επιχειρούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα και τότε ο δράστης χαστουκίζει τον έναν Κρητικό εκείνος ανταποδίδει, επικρατεί αναβρασμός και ο δράστης βγάζει όπλο και πυροβολεί τα τρία παιδιά από την Κρήτη εν ψυχρώ στο κεφάλι.

Οι Κρητικοί επιμένουν ότι δεν είχαν συναντήσει ξανά στη διάρκεια της νύχτας τους δράστες ούτε είχε προηγηθεί κάτι άλλο μεταξύ τους.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 33χρονος Κρητικός

Τα τρία θύματα της επίθεσης νοσηλεύονται στο Γεννηματάς. Ο 33χρονος βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση ενώ οι άλλοι δύο νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ