Αιματηρή συμπλοκή στο Γκάζι: Βρέθηκε DNA ενός εκ των δραστών – Ταυτοποιήθηκε το όχημα

Αιματηρή συμπλοκή στο Γκάζι: Βρέθηκε DNA ενός εκ των δραστών – Ταυτοποιήθηκε το όχημα

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι ο εντοπισμός του δράστη που άνοιξε πυρ έξω από κλαμπ στο Γκάζι τραυματίζοντας τρία άτομα, με το ένα εξ αυτών να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, καθώς σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να ταυτοποιήσει το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες που πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τρεις άνδρες.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι αρχές έχουν πάρει DNA των δραστών που έμεινε επάνω στα ρούχα του ενός από τα θύματα την ώρα που οι δράστες τους είχαν πλησιάσει και χτύπησαν τον έναν από αυτούς με τα χέρια στο πρόσωπο, ενώ εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με ανθρώπους της νύχτας.

Η έρευνα αρχικά είχε ανατεθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο έδρασε ο πιστολέρο φαίνεται να παραπέμπει στο οργανωμένο έγκλημα και για αυτό πλέον έχει αναλάβει το τμήμα δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες των 9 χιλιοστών που μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Γκάζι: Το χρονικό του αιματοβαμμένου καβγά

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, των πυροβολισμών προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ δύο επιβαινόντων σε μαύρο τζιπ και των τριών ανδρών από την Κρήτη που τραυματίστηκαν.

Συγκεκριμένα, μια ομάδα νεαρών (6-7), που είχαν έρθει από την Κρήτη για ένα μπάτσελορ πάρτι ενός φίλου τους, ο οποίος παντρεύεται στις 29 Δεκεμβρίου, βρέθηκε τα ξημερώματα στο Γκάζι, μετά από ξενύχτι. Έκατσαν σε πιτσαρία της περιοχής, δίπλα από το κλαμπ όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Κάποια στιγμή, πέρασε από δίπλα τους το μαύρο τζιπ και ύστερα από κάποια λογομαχία, οι δύο επιβαίνοντες του τζιπ κατέβηκαν από το όχημα και διαπληκτίστηκαν με τους Κρητικούς.

Όταν η παρέα αντέδρασε, ο ένας εκ των δύο έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, 24, 28 και 33 ετών. Πρόκειται για δύο αδέρφια και ένα φίλο τους. Ο τελευταίος είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Ακούσαμε 3 -4 πυροβολισμούς

«Κάποιοι πυροβολισμοί έπεσαν γύρω στις 07:10 – 07:15, εμείς δουλεύαμε εδώ, δεν είδαμε τι έγινε ακριβώς. Αν δεν κάνω λάθος, ακούσαμε 3 -4 πυροβολισμούς», δήλωσε ένας εργαζόμενος σε μαγαζί κοντά στο γνωστό κλαμπ που συνέβη το περιστατικό.

Γκάζι: Ο ασήμαντος λόγος που οδήγησε στους πυροβολισμού

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγη ώρα μετά και ενώ 2-3 από τα άτομα που έτρωγαν κάποιος από τους υπόλοιπους που ήταν παραδίπλα φέρεται να φώναξε «εεεεεε οοοοο» την ώρα που περνούσε ένα ανθρακί τζιπ Range Rover. Γι αυτή την ασήμαντη αφορμή ο οδηγός ακινητοποίησε το αυτοκίνητο λίγο πιο κάτω και δυο άτομα πιθανόν ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός κατέβηκαν και προσέγγισαν την παρέα των Κρητικών.

Στη συνέχεια ένας εκ των επιβαινόντων του ΙΧ δυο έριξε ένα χαστούκι, σε έναν από την παρέα των Κρητικών με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να αντιδράσουν. Τότε ο δεύτερος από τους επιβαίνοντες του τζιπ έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τους τρεις.

Στο "Γεννηματάς" και οι τρεις με τραύματα στο κεφάλι - Σοβαρά ο ένας

Τα τρία θύματα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς με τραύματα στο κεφάλι. Πρόκειται για δύο αδέρφια τον 33χρονο Ο.Δ., τον 28χρονο Ο.Ι. και τον φίλο τους 28χρονο Ρ.Φ., ο οποίος είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής τα δύο αδέρφια φαίνεται να είναι εκτός κινδύνου ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο φίλος τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ