Γκάζι: Kαβγάς προηγήθηκε των πυροβολισμών μετά το μπάτσελορ παρέας Κρητικών - Τρεις σοβαρά τραυματίες - Το χρονικό του επεισοδίου

Γκάζι: Kαβγάς προηγήθηκε των πυροβολισμών μετά το μπάτσελορ παρέας Κρητικών - Τρεις σοβαρά τραυματίες - Το χρονικό του επεισοδίου

Νέα τροπή λαμβάνει το αιματηρό συμβάν που καταγράφηκε τα ξημερώματα στο Γκάζι, με πυροβολισμούς και τρείς τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, των πυροβολισμών προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ δύο επιβαινόντων σε μαύρο τζιπ και των τριών ανδρών από την Κρήτη που τραυματίστηκαν.

Συγκεκριμένα, μια ομάδα νεαρών (6-7), που είχαν έρθει από την Κρήτη για ένα μπάτσελορ πάρτι ενός φίλου τους, ο οποίος παντρεύεται στις 29 Δεκεμβρίου, βρέθηκε τα ξημερώματα στο Γκάζι, μετά από ξενύχτι. Έκατσαν σε πιτσαρία της περιοχής, δίπλα από το κλαμπ όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί.
Κάποια στιγμή, πέρασε από δίπλα τους το μαύρο τζιπ και ύστερα από κάποια λογομαχία, οι δύο επιβαίνοντες του τζιπ κατέβηκαν από το όχημα και διαπληκτίστηκαν με τους Κρητικούς.

Όταν η παρέα αντέδρασε, ο ένας εκ των δύο έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, 24, 28 και 33 ετών. Πρόκειται για δύο αδέρφια και ένα φίλο τους. Ο τελευταίος είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Γκάζι: "Ακούσαμε 3 -4 πυροβολισμούς"

«Κάποιοι πυροβολισμοί έπεσαν γύρω στις 07:10 – 07:15, εμείς δουλεύαμε εδώ, δεν είδαμε τι έγινε ακριβώς. Αν δεν κάνω λάθος, ακούσαμε 3 -4 πυροβολισμούς», δήλωσε ένας εργαζόμενος σε μαγαζί κοντά στο γνωστό κλαμπ που συνέβη το περιστατικό.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για το μαύρο τζιπ και τον εντοπισμό των δραστών που έριξαν τουλάχιστον επτά σφαίρες. Αρχικά υπήρχαν υποψίες για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή για κάποιο “μήνυμα” που ήθελαν να περάσουν οι δράστες προς τον ιδιοκτήτη του κλαμπ, ενώ οι Αρχές εξέταζαν όλα τα πιθανά σενάρια.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά αυτή την ώρα τα μαύρο τζιπ, καθώς μέσα από το συγκεκριμένο όχημα φαίνεται πως ο δράστης πυροβόλησε με 9αρι πιστόλι τα τρία άτομα. Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εκβιαστών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ