Πρωτομαγιά: Όπου φύγει - φύγει για το τριήμερο - Κίνηση στα λιμάνια και αυξημένα δρομολόγια

Πρωτομαγιά: Όπου φύγει - φύγει για το τριήμερο - Κίνηση στα λιμάνια και αυξημένα δρομολόγια

Από το πρωί της Παρασκευής (28/04) ξεκίνησε η έξοδος των ταξιδιωτών για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς και όπως φαίνεται κορυφώνεται όσο φτάνουμε στο απόγευμα της ημέρας.

Ειδικότερα, αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά με τους εκδρομείς να αναχωρούν μαζικά. Σήμερα τα δρομολόγια φτάνουν τα 46 για όλους τους προορισμούς και για Αργοσαρωνικό, ενώ συνολικά έχουν προγραμματιστεί 130 για το τριήμερο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα ΚΤΕΛ Κηφισού. Έχουν προστεθεί 15 επιπλέον δρομολόγια για Θεσσαλονίκη, με 100 %πληρότητα η πλειοψηφία τους και 28 λεωφορεία για Κόρινθο, 35 – 40 για Αχαΐα.

Παράλληλα, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται λίγο μετά τις 14.00 οι οδηγοί στην άνοδο του Κηφισού από το ύψος των ΚΤΕΛ μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με καλό καιρό φεύγουν οι εκδρομείς του τριημέρου

Οι εκδρομείς του τριημέρου της Πρωτομαγιάς θα φύγουν με καλό καιρό, αλλά από το μεσημέρι της Κυριακής και μετά αναμένονται βροχές στα ηπειρωτικά. Ο καιρός θα είναι άστατος και την επόμενη εβδομάδα, με την τάση να δείχνει βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες μετεωρολιγικές προβλέψεις σήμερα και το Σάββατο οι βροχές θα μειωθούν αισθητά και ο υδράργυρος θα σημειώσει άνοδο ξεπερνώντας τους 22 βαθμούς Κελσίου. Από το μεσημέρι της Κυριακής, μία νέα διαταραχή έρχεται στη χώρα, φέρνοντας βροχές στα κεντρικά και βόρεια και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Για την Πρωτομαγιά το μεσημέρι - απόγευμα αναμένονται βροχές στα ηπειρωτικά στα κεντρικά και βόρεια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ