Πέτσας: Στις 11 Ιανουαρίου ανοίγουν όλα τα σχολεία

Πέτσας: Στις 11 Ιανουαρίου ανοίγουν όλα τα σχολεία

Ξεκάθαρος πως τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα ανοίξουν ξανά τις πόρτες τους στις 11 Ιανουαρίου εμφανίστηκε ο Στέλιος Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στο ΣΚΑΪ τόνισε πως χθες Σάββατο ανακοινώθηκε μία προληπτική κίνηση για να ανοίξουν τα σχολεία με ασφάλεια σε περίπου μια εβδομάδα. Όπως εξήγησε με την απόφαση του lockdown ως τις 11 Ιανουαρίου διευκολύνονται και ειδικοί, καθώς θα γνωρίζουν ότι η κατάσταση θα είναι βελτιωμένη. Πρόσθεσε επίσης ότι οι δραστηριότητες που ανεστάλησαν αυτή την εβδομάδα θα επανέλθουν με την άρση του lockdown.

Εν συνεχεία, ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την κοινωνία και την οικονομία, εφόσον έχει αποκτήσει την αξιοπιστία της στις αγορές. Όπως δεσμεύθηκε, η κυβέρνηση και μέσα στο 2021 θα συνεχίσει να ξετυλίγει μέτρα ανακούφισης για τους πληγέντες από τον κορωνοϊό «πάντα με σύνεση, λογική και ανθρωπιά».

«Νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα», σχολίασε για τον ανασχηματισμό
Προτεραιότητα της κυβέρνησης, όπως είπε ο ίδιος, είναι η μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης, είτε αυτό είναι φόροι είτε εισφορές. «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την οικονομία και την κοινωνία που πλήττονται από την πανδημία, δεν θα αφήσουμε να γίνει χιονοστιβάδα και να πνίξει το παλιό χρέος από την κρίση επιχειρηματίες αλλά και φυσικά πρόσωπα» σημείωσε ο κ. Πέτσας.

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές για ανασχηματισμό τόνισε «νέα χρονιά νέο ξεκίνημα», αλλά σημείωσε πώς τις αποφάσεις τις λαμβάνει ο πρωθυπουργός που ξέρει καλύτερα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ