Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η οργισμένη ανάρτηση για το προφίλ με το όνομα της Εφης Κακαράντζουλα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η οργισμένη ανάρτηση για το προφίλ με το όνομα της Εφης Κακαράντζουλα

Σε μια οργισμένη ανάρτηση προέβη στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου όταν είδε έναν λογαριασμό με το όνομα της Εφης Κακαράντζουλα να την ακολουθεί.

«Είναι ακόμη επικίνδυνη» είχε δηλώσει η Ιωάννα Παλιοσπύρου λίγες ημέρες μετά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος της Εφης Κακαράντζουλα με 15 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Από ότι φαίνεται ωστόσο, το «φάντασμα» της ίδιας συνεχίζει να τη στοιχειώνει ενώ προσπαθεί να χτίσει τη νέα ζωή της.

Οπως φαίνεται από ανάρητη που έκανε η Ιωάννα, ένας λογαριασμός στο Instagram με το όνομα της δράστριας της επίθεσης εις βάρος της την έκανε... follow στο Instagram. «Πόση αρρώστια να αντέξει τούτος ο κόσμος», γράφει η Ιωάννα στη πρώτη της ανάρτηση και παραθέτει στη συνέχεια παραθέτει το μήνυμα: «Αν είσαι κάποιος ανόητος που έκανε αυτό το fake προφίλ είσαι άρρωστος. Αν είσαι η ίδια, δεν υπάρχει τίποτα να ακολουθήσεις εδώ. Γύρνα στο σκοτάδι σου. Μπλοκ»

ioanna paliospyroy.png

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ